Nükleer Reklamına Çocukları Alet Etmek

Bu konuyu okuyanlar

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
bu video şom ağızlılığın dik alası başka birşey değil tamam karşıyım da bu resmen patlar inşAllah demek gibi Allah korusun yazdıysa bozsun demek mantıklı olan...
Cernobil deki kaza rutin testlerden birinin talihsizlikler sonucu kontrolden çıkmasının sonucu oldu ruslar nükleer denizaltı patlatmış bir kaç tane kaybetmiş k19 adlı olanı filme konu olmuş...
korkunun ecele faydası yok sonunu düşünen kahraman olamaz derdi rağmetli amca...


Rutin test değil yanlış test sonucu diyelim :D
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
Rutin test değil yanlış test sonucu diyelim :D

testler rutin de yaptıkları salaklık bir rivayete göre yapısal çatlaklar varmış kaynakla onarıp taşla düzeltmişler ve soğutma sisteminde farkında olmadıkları bir arıza varmış test olmadan da patlayacakmış.
 

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
[video=youtube;UaM7if8xdvs]https://www.youtube.com/watch?v=UaM7if8xdvs[/video]

Ürkütücü...

[video=youtube;Yz6d1vZuRp0]https://www.youtube.com/watch?v=Yz6d1vZuRp0[/video]


[video=youtube;lDleHNMP8_4]https://www.youtube.com/watch?v=lDleHNMP8_4[/video]

Muz yemeyin :)

[video=youtube;IR-S559lFe8]https://www.youtube.com/watch?v=IR-S559lFe8[/video]
 

clients

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2010
Mesajlar
3,082
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
Nükleer santrali yapacaklar dışardan elektirk alımını bitirecekler şuan ödedigimiz elektrigede daha zam giydirirp nükleer kazık yiyecez hep beraber. Fiyatlar hiç bir zaman inmez. Herzaman çıkar. Göz boyamaca 4. 5 kuruş indirirler millet sevinsin diye bknz ; benzin. Yaşı büyük olanlar hatırlar eskiden su faturası 2 ayda bir gelirdi. 20. 30 tl tutarsı şimdi eşektrikten fazLa su faturası ödüyoruz. Koyunlarda sessiz kalıyor neden çünkü yol yaptı dün gibi hatırlıyorum. Her dönem her partinyoknasfalt yaptı asfalt söküp asfalt yaptı millet yine oy verdi. Bu milet yine koyu. Hâla oy hâla çalışıyo deniyor ya bakalım ne olacak
 

hasansengun

Asistan
Katılım
24 Mayıs 2012
Mesajlar
341
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Arkadaşım araştır biraz Almanya bir plan dahilinde santralleri kapatıyor. Şimdi Almanya güneş olmayan ülkesinde yeşil enerji ile enerjisini sağlayabiliyor ise, biz neden uğraşmayalım.

Evet güneş ve rüzgar panelleri pahalı, ama işletim maliyeti çok ama çok düşük. Ayrıca nükleer enerji gibi riskler de barındırmıyor.

Tuz gölünün altında çorak ıssız arazi var. Oraya koyacaksın güneş panellerini. Evet pahalı olacak belki, evet belki sorunun çzöümü daha uzun vakit alacak. Ama riski olmayan bir yöntemin yerine risk almaya değer mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dağda kurulmuş rüzgar santrali biraz ses çıkartsın artık. Sonuçta kimse o santral yüzünden kanser olmuyor, özürlü doğmuyor.

Dikkat ettiysen orada sadece Almanya yazmıyor sen araştır biraz. Almanya gerekli enerjiyi şuan zaten üretiyor nükleer saayesinde elbette başka arayışlara girecektir. Biz önce kendi kendimize yetelim daha sonra bunları zaten yapmaya başlayacağız ki zaten şuan yapılıyor güney marmarayı gezin balıkesir ayvalık taraflarını gemlik üstlerini zaten her yer rüzgar kulesi dolmaya başladı.
 

Son mesajlar

Üst