Ben 5500 diyorum x plusta 6500 ten giriş yapar proda 5500 den girer diye düşünüyorumEn uygun fiyatlılardan Galaxy Note 9 olacağı için onu düşünürdüm.![]()
2018'in Apple ekosisteminde amirali İphone X Plus olursa o 6500TL ile satılmaz. 7000TL ile satılır kesin.Ben 5500 diyorum x plusta 6500 ten giriş yapar proda 5500 den girer diye düşünüyorum![]()
7000 tl yede alan olur ama bence 6500 den giriş yapacak iphone x 6000 den giriş yaptı gerçi dolarda yükseldi 7000 ı bulacak galiba apple ında fiyatları şişirdiğini düşünürsek sen haklısın2018'in Apple ekosisteminde amirali İphone X Plus olursa o 6500TL ile satılmaz. 7000TL ile satılır kesin.![]()
Almak için sormadım sınırsız bütçeniz var alacak olsanız bu üçünden hangisini alırsınız diye sordumMi8 ve Onepkus 6 beklenebilir. .
Ben de bekleyin dedimAlmak için sormadım sınırsız bütçeniz var alacak olsanız bu üçünden hangisini alırsınız diye sordumMi8 ve Onepkus 6 beklenebilir. .![]()
Samsung Galaxy Note 20 Extreme Ultimate Edition en çok bu telefonu merak ediyorum.![]()
Samsung Galaxy Note 40 Lite Edition mu beklesek acaba, onun da çok iyi olacağı söyleniyor.Galaxy Note 30 Pro Edge Plus Ultimate Premium Lux Ultra daha iyi.
İnsanlara yanlış bilgi vermeyin (!) Note 30 extreme ultimate edition edge special edition daha iyi.Galaxy Note 30 Pro Edge Plus Ultimate Premium Lux Ultra daha iyi.
Samsung Galaxy Note 20 Extreme Ultimate Edition en çok bu telefonu merak ediyorum.![]()