Nokia yine hayat kurtardı!

  • Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Nokia yine hayat kurtardı!

Sağlamlığıyla akıllarda yer eden Nokia cep telefonlarının kurşun geçirmez özelliğe sahip olduğu bir kez daha kanıtlandı. Şaşırtan olayın tüm detayları haberimizde.

Nokia telefonların sağlamlığıyla ilgili bir hatıranız var mı?

 
Son düzenleme:

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
İlk aldığım telefondu Nokia, 5210 modeli. Birçok kez betona düşmüştü cebimden veya elimden. Her düşüşünde top gibi zıplıyordu yerden adeta. Gerçi bize bir kurşun isabet etmedi ya, bunun haricinde öyle kırılacak, bozulacak, arıza yapacak bir cihaz hiç değildi. Müthiş sağlamdı. Bana öyle geliyor ki eğer saklamış olsaydım bugün hala onu kullanabilir durumda olabilirdi muhtemelen.
 

twitch.tv/LoLMeNTV

Öğrenci
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
32
Babamda 5110 modeli vardı a.k.a takoz :D Küçük anteni olan ilk nokia telefonlarındandı. Bir gün babam dolmuştan inerken cebinden düşüp dolmuş tekerinin altına gitti. Dolmuş üstünden geçip gitti baktık sadece ekran plastigi çatlamış hiç bir yerinde gram kırık yoktu. O zamanlarda taş gibi telefon tabirini bir kez daha kanıtlamış oldu. Şu iphone=küçük sıyrıklar, nokia 3310=cenaze gibi resimler harbiden doğru! Adama taş atacağına bir nokia at daha kötüsü olur :D :D
 

KNMX

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
çelik zırh alacağıma 10 tane 3310 alırım üstüme bantlarım o zaman
 
Üst