Nokia N96: Asıl savaş şimdi

Bu konuyu okuyanlar

turoksin0

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
1301NN96_1.jpg


Nokia N serisi telefonları ile piyasadaki yerini genişletirken, N96 modeli ile tam bir son vuruş yapmaya hazırlanıyor. 10 GB geniş dahili hafızası ve 6 MP çözünürlüğe sahip kamerası ile rakiplerine ağır bir darbe indirecek olan N96 inanılmaz özelliklere sahip. QWERTY klavyeye sahip telefon bu özelliğini her iki yöne açılan iki kapak sayesinde alıyor. Telefonu bu konuma getirdiğinizde mesaj yazabilir, internete girebilir veya doküman hazırlayabilirsiniz. Telefon şimdilik tasarım aşamasında.

Nokia N96 Nokia N96 özellikleri:
# 56 x 102,5 x 17,6 mm boyutlarında, 95 gram ağırlık
# Handsfree, Bluetooth, Kızılötesi, Ses kaydı
# 6,5 saat konuşma , 350 saat bekleme süresi
# Uçuş modu, USB desteği, E-posta
# 16700000 renkli, 640 x 480 px ekran
# 10 GB geniş dahili hafıza, UPnP teknolojisi
# Gelişmiş medya oynatıcı, FM Radyo, TV çıkışı
# 6 MP Flaşlı kamera, 3X optik yakınlaştırma
# Symbian işletim sistemi, GPS desteği
# N-Gage oyun modülü, DVD kalitesinde video kayıt
# Harekete duyarlı resim ve video izleme

Nokia N96 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Çift taraflı klavye
Aynı tuşlar, telefonu dik konuma getirdiğinizde sayısal tuşlar olarak da kullanılıyor. Telefon kendi konumunu otomatik olarak algılıyor ve siz sayısal tuşları kullanmak istediğinizde klavyenin üzerinde otomatik olarak sayısal tuşların ışıklarını yakıyor. Harekete duyarlı olarak resim ve video izleyebileceğiniz geniş dokunmatik ekranının hemen ortasında bulunan kamera sayesinde de görüntülü konuşma gerçekleştiriyorsunuz.

6 MP kamera ile her şeyin en iyisi
N96’nın model ismi telefonun üzerine çift taraflı olarak yazılmış. Yani telefonu yatay konumda iki farklı yönde tutsanız da model ismi hep size dönük olarak görünüyor. Bu özellik klavyedeki tuşlar içinde geçerli. Telefonun açılan klavyesini her iki yönde de kullanabiliyorsunuz. 6 MP kameraya sahip N96 biraz kalın. Bunun yanında kameranın optik yakınlaştırmaya sahip olmasının da payı büyük.

Nokia N96 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Stok Alarmı: Mobiletişim Stok Alarmı size, ülkemizde henüz satışa sunulmamış telefonların fiyat bilgilerini, satışa sunulduğu anda haber verir. Her telefonun kendi tanıtım sayfasında bulunan “Satışa sunulunca haber ver” bağlantısındaki formu doldurarak, telefonların satış fiyatlarını ve piyasaya çıkış tarihlerini öğrenebilirsiniz.

Kaynak: http://www.mobiletisim.com/haberler/nokia-n96-asil-savas-simdi
 

PcMaSTeR

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
İnanılmaz Özelliklerden bahsedilmiş Ancak Nokia'nın N95'ten farklı olarak Qwerty klavye ve dokunmatik ekran I-mate'lerde Yıllardır var. Tabi I-mate'lerde de 6 MP Kamera ve 10 Gb hafıza yok :) Özellik olarak Yazılmamış Ancak Wireless ve 3G Göremedim. Umarım bunları Koymayacak Kadar Saçma bir Davranışta bulunmamıştır Nokia. Eğer Gerçekten yoksa Hiç Üretime başlamasın. Bakalım bu fazla gelişmiş Cep Telefonun Fiyatı ne olacak? 2.000 Ytl Civarı yazarlarsa hiç şaşmam, Ancak Ülkede O parayı bu Telefona Verecek Ena... de Biraz Zor bulurlar :)
 

turoksin0

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
Valla dediğin özelliklerde katılırsa süper olur.Kamerada yine Sony'nin 7.2 sinden geride ama 6 da süper yani :)
 

otantic76

Doçent
Katılım
2 Eylül 2006
Mesajlar
868
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
mobiletisim'e çok güvenme. bazen yanlış bilgi oluyor..
 

turoksin0

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
bilemem artık burada n97 ile ilgili soru falan soruyolardı gerçekmi diye bende n96 diye görünce paylaştım bende onların yalancısıyım :D
 
Üst