Nokia Geri Dönüşünde Ciddi!

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Nokia Geri Dönüşünde Ciddi!

Nokia'dan ara ara yeniden telefon sektörüne döneceği haberleri geliyordu. Şimdi ise Nokia, ciddi anlamda iş ortakları aramaya başlamış durumda. İşte yeni Nokia!

Sizce Nokia, yeni Android akıllı telefonları ile eski günlerine dönebilir mi?
 

orkansipahi

Asistan
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
213
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Nokia akıllı telefon piyasasında en büyük hatasını işletim sistemini değiştirmeyerek yaptı şimndi yeniden aslanlar gibi geri gelmesi umuduyla yanan arkadaşlar vardır elbet çünkü yenilikçi bir marka olmak kolay değildi bir çok yenilik yapmasına rağmen bunları tanıtmamak gibi bir eksikliği vardı gelen arama esnasında sensör yardımıyla sessize almna özelliği aslında Nokia tarafından 6680 zamanlarında yapılmıştı ama hiç bir reklamda duyrulmadı peki samsung ne yaptı s3 ilk çıktığı zaman bunları bir yenilik gibi tanıttı şimdi Nokia tekrart geri gelirse ve android gibi bir isletim sistemini stabil olacak bir şekilde kullanırsa güzel bir hizmet verecekti buna en iyi şekilde inanıyorum...


Sevgili arkdaşlar nokia zamanında 9300 diye bir model çıkarmıştı telefon 2005 senesinde çıktı hala evde şarj süresi 1 hafta ve kapalı olduğu halde sabah alarmları hala çalmaya devam ediyor 9300 yanında 3310 da var şirket hattı için onu kullanmaktayım :) NOKİA BAŞLI BAŞINA BİR EFSANEDİR VE EFSANELER ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEKTİR..
 

Son mesajlar

Üst