Keşke LG V10 yerine Note 5 alsaydım diyorum bu aralar , cihazdan memnunum ancak birkaç etmen var söylemeden etmeyeceğim alacaklar aklında bulundursun
Cihaza G2 den geçtim G2 den son derece memnundum bu arada tabi bir süre sonra performanstan hiçbir azalma olmasada kameralar geliştiği için değişmek zorunda kaldım .
V10 'un tüm - yanları belki şuanlık unuttuklarım vardır ;
-Batarya süresi berbat , kullandıkça batarya kafayı yedi %10 da kapanmaya başladı , en azından bende öyle .
-Malzeme kalitesi üst ve alt plastik yerler ve arkadaki plastik aşağıları koptu , ayrıca kamera çıkıntısı renk atıyor
-Kamera mükkemmel ancak ışığı doğru almıyor her zaman , ışık olan yerlerde ya da ters ışık gibi yerde yazılım nasıl davranacağını bilmiyor !
-Sinirlerim bozuluyor yazarken ancak ve ancak LG 'den şuan nefret etmemin ve bunları yazma nedenim , Note 5 ve S6 güncelleme almışken rakipleri olan V10 ve G4 almadı . Ayrıca LG efektleri vs hiç güzel yapamıyor arayüzde , profesyonelce değil , Samsung çözünürlük ayarlama bile koymuş ayarlara , Huawei ve Samsung arayüz konusunda şuan kesinlikle en iyileri . Neyse acayip sinir oldum o kadar zaman geçti Android 8 ve UX 6.0 vermesse olmaz LG , ki en son bunu G2 için dediğimde G2 5.0.2 de kalmıştı .
-Yazılım desteği ROM kısmındada yok , bu benim için çok büyük eksi , cihazdan sıkılmaya başladım , LG de vermiyor ki !!!
Şuan cihaz alsam alacağım modeller Mate 9 , S8 ve G6 olur tabi bunlardan sonra G6 yı son sıraya koyarım , ki bu fiyatlarla Türkiye den alacağımı sanmam