Mukremin42
Üyecik
3de özelliği yok benim için çok fark etmiyor 3d özellik 4k yeterlibu modelde 3D var mı ? yoksa bir eksiklik bence tabi isteğe göre.
3de özelliği yok benim için çok fark etmiyor 3d özellik 4k yeterlibu modelde 3D var mı ? yoksa bir eksiklik bence tabi isteğe göre.
haklısınız aslında ufaklıklar için istiyorum da zaten kaç tane film seyrederiz orası da ayrı bir durum.3de özelliği yok benim için çok fark etmiyor 3d özellik 4k yeterli
Ben de bu cihazı gözüme kesitirdim bugünlerde almayı düşünüyorum. Hala tavsiye diyorsunuz değil mi? Veya alternatifi diyebileceğiniz LG veya başka markanın bir modeli var mı? Veya almışken şu modeli alsaydım dediğiniz?Aynen bi kaç arkadaşım aldı 3d tv ama daha siftah etmediler 3d yebende öyle olacağımı bildiğim için 3d tv yönelmedim hiç.
Bayadir kullaniyorum herhangi bir sorun olmadi tavsiye ederim, sadece kumanda uzerindeki yazilar biraz hizli siliniyorBen de bu cihazı gözüme kesitirdim bugünlerde almayı düşünüyorum. Hala tavsiye diyorsunuz değil mi? Veya alternatifi diyebileceğiniz LG veya başka markanın bir modeli var mı? Veya almışken şu modeli alsaydım dediğiniz?
3D olayı yalan oldu tüm markalar amiral model TV'lerinin hiçbirine koymuyor. 3D filmler de sinemada ucuzladı artık. Evde rezillik resmen. Gözlük bazıların başını ağrıtabiliyor. AR tabanlı teknolojiler devreye girmeli artık TV platformunda...
Kanal degistirirken siyah ekrandayken kanal isminin yazili oldugu bolge asagiya dogru beyazliyor, isik sizmasindan kastin bu ise bu tvlerin hepsinde var bu olay isik sizmasi degil o, onun cozumu ayarlardan yapiliyor yapmistim ben ama suan aklimda deil, eve gidince kontrol ederim soylerim size. Gule gule kullanin.Lg49sj800v kanal geçişlerinde kendini oldukça belli eden ışık sızması olduğunu düşünüyorum
Değişim t
alep etmeliyim yoksa bu bir kronik sorun mu?
evet bahsettigim konu o bir onceki lguh650v tvmde boyle bir durum olmayinca sorunlu gibi geldi bana.Bayadir kullaniyorum herhangi bir sorun olmadi tavsiye ederim, sadece kumanda uzerindeki yazilar biraz hizli siliniyor
---- Mesajlar birleştirildi ----
Kanal degistirirken siyah ekrandayken kanal isminin yazili oldugu bolge asagiya dogru beyazliyor, isik sizmasindan kastin bu ise bu tvlerin hepsinde var bu olay isik sizmasi degil o, onun cozumu ayarlardan yapiliyor yapmistim ben ama suan aklimda deil, eve gidince kontrol ederim soylerim size. Gule gule kullanin.
Kanal degistirirken siyah ekrandayken kanal isminin yazili oldugu bolge asagiya dogru beyazliyor, isik sizmasindan kastin bu ise bu tvlerin hepsinde var bu olay isik sizmasi degil o, onun cozumu ayarlardan yapiliyor yapLg49sj800v kanal geçişlerinde kendini oldukça belli eden ışık sızması olduğunu düşünüyorum
Değişim t
alep etmeliyim yoksa bu bir kronik sorun mu?
Aksam yazarim size ayarlara bakipevet bahsettigim konu o bir onceki lguh650v tvmde boyle bir durum olmayinca sorunlu gibi geldi bana.