Komutan Eşine Yoğurt İçin 1000 km

Bu konuyu okuyanlar

crewd0x

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
2,970
Reaksiyon puanı
27
Puanları
38
Bu konuda bir örnekte ben vereyim şu anki iş arkadaşım daha geçen gün anlattı Hakkari dağ komando taburundaki bir komutan kızını askeri helikopter ile Ankaraya sınava göndermiş budamı yalandır sizce bizzat ben askerlik yaptığm yerdeki bir astsubay üstçavuşun yaptırdıklarını yazsam inanamazsınız ha bu durum TüM TSK yı bağlamaz iyiside var kötüsüde

Sende Bunu Yedin ?
 

topalsolucan

Rektör
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
30 senedir teröre karşı bir adım bile ilerleyemeyen "ordumuzun" düzeltilmesi için verilen bu dönüşüm mücadelesine, millet destek vereceğine hala canım ordum cicim ordum diyor. Tabiki ordu canımız çünkü bizzat kendimiziz, burada kimse kimseden bir gıram fazla vatan sever değil. Peki işler bu kadar iyiydi de, bu yazılanlar hep palavra, iftiraydıda sorun neydide 2 tane tarla faresini 30 senedir bitiremediler.
 

NikeSteeL

Dekan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,420
Reaksiyon puanı
131
Puanları
63
Varya Dayanamıyorum Benimde Bir Kaç Olayım Var Aklıma Geliyor !Ama Vatan Saolsun Diyorum! ! ! ! !
 

engerex

Dekan
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,676
Reaksiyon puanı
26
Puanları
48
Zaman gazetesi ve yandaş medya, orduyu yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

1 milyon askerin içinde 1 tane saçma insna çıkıp böyle şeyler yapıyorsa ve bunu haber yapıp tüm orduya mâl ediyorlarsa, bunda çok net bir kasıt vardır.

Bir tane saçma bir şey mi? Blogda yazılanlar doğru/yanlış bilemem ama benzer saçmalıklar çok gördüm/duydum. Haberde yazılanlar doğruysa bunlardan sadece biri.

Yalnız bu sadece askerlikle ilgili değil devletin diğer kurumlarında da saçmalıklar çok. Mesela öğretmenlerin katıldığı eğitimler vardır. Örneğin web tasarımı, programcılık veya başka bir dersle alakalı. Amaç öğretmenler kendilerini bu eğitimlerde geliştirip öğrendiklerini öğrencilere aktarsın. Nedense bu eğitimler biraz lüks otellerde denize yakın veya havuzlu otellerde yapılır, bu eğitime müdür, müdür yardımcısı veya kıdemli (emeklilik yaşı gelmiş veya geçmiş) öğretmenler katılma şansı bulur. Bu eğitimlere ailecek gidilir ve tatil yapılır, dönülür.
 

topalsolucan

Rektör
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
askerde kendi başımdan geçen onlarca haksızlığı bir tarafa koyup ordumuzun durumunu anlatacak, bire bir yaşadaığım bir olayı anlatıyım:
2008 de hakkari/dağlıca da askerim, şubat ayında cephaneliğimizde yangın çıktı, emir doğrultusunda bütün taburu bıraktık kaçtık, kar diz boyu. olayın olduğu ilk gün skorky helikopter geldi hava turlar atıp çekti gitti, dedik herhalde bizi koruyor. Neyse olay bitti 2 gün boyunca cephanelikte patır patır ne varsa yandı bizde tabura döndük. Ben bu olayın üzerinden 1 hafta sonra izne ayrıldım. eve gelip 2 gün kafa dinledikten sonra internete felan girdim. Yemin ediyorum olayın üstünden 15 gün geçmemiştiki yangın ve o anki halimizin havadan çekilmiş görüntülerini slayt yapılmış şekilde youtubede gördüm. Kanım dondu kendime zor geldim, o helikopterdeki kimdi de geldi çekti youtubeye koydu, hiçmi bu olayları denetleyen yok bu nasıl bir istihbarat bu nasıl bir askeri disiplin, daha kendini denetleyemiyor.
 

tekaut

Öğrenci
Katılım
30 Kasım 2006
Mesajlar
33
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Ha gayret ha gayret pkk nın meclise girebilmesi için bir kaç bir kaç çaba kaldı.Azcık daha uğraştıkdan sonra askerler silivriye,pkk meclise.savunmamızıda pkk+hamas yapar artık.
 

cade

Öğrenci
Katılım
13 Temmuz 2009
Mesajlar
23
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yoğurt meselesi devede kulak kalır..
Mayınların üstüne sürülüp şehid edilen Askerler ne olacak ??
 

WhiteHawk

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
2,024
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
Sonunda orduya da el attılar.Olacağı buydu.Daha ne bekliyorsunuz.Herkese herşeyi yaptılar şimdi sıra geldi orduya,onu da hallettilermi iş tamam.Geçmişteki benzer olaylar gözümün önüne geliyor ya neyse...
 

limerick

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1,188
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
bu tür bloglar dogruda olabilir yalanda orasini kimse bilemez, yaşayan kişinin dışında... Ama bu tarz bloglarin olmasi TSK'nın biraz silkelenip kendine çeki düzen vermesine sebep olacaktır bence.. O blogta yazılanların %10'u bile doğruysa TSK'nın elestirilmeye ve düzelmeye ihtiyaci var demektir..
Dikkat ederseniz bu tarz haberler gazetelerde, nette vs cıkmaya basladi hemen tsk asker hizmet etmeyecek diye bi karar aldı...

Katiliyorum gecen gunu asker gazinolarda asker yerine siviller calistirilacak diye haber cikti umarim hemen hayata gecirirler.
 

DumanlıPars

Asistan
Katılım
1 Ağustos 2010
Mesajlar
213
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Haberde de iletilerde de anlatılanları kanıtlamak zor. En doğru laf şu olucaktır; Askere gidince görücez neyin ne olduğunu. :)
 
Üst