Joomla Antivirüs Eklentisi

Bu konuyu okuyanlar

black53

Öğrenci
Katılım
8 Şubat 2012
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bileşen Açıklamaları:Sunucunuzdaki dosyaları, kötü niyetli kodları taramak için yardımcı olan bir Ajax destekli Anti-Virus Joomla bileşen.

1. Yazılım satın aldıktan sonra, (süresiz) FOREVER, onu kullanabilirsiniz. 1 yıl içinde tüm yükseltmeleri indirebilirsiniz. 1 yıl içinde destek alabilir.

2. PHP, özellikle HTML, sunucu üzerinde Javascriptleri, Metin dosyaları, vb, profesyonel tarama Gumblar.cn ve Martuz.cn kodları web virüs (örneğin hack kodları, kabuk kodları iframe enjeksiyonları) tarar.

3. Gumblar.cn ve Martuz.cn bulunursa, sunucu dosyaları yazma erişimi sağlar kodları otomatik olarak kaldırmak için seçenekler verecektir.

4. Joomla sistem dosyalarını tarar, ama aynı zamanda aynı sunucuda yüklü olan diğer sistem dosyalarını tarar.

5. Aracın tespit gücünü artırmak için web virüs tanımlarını özelleştirebilirsiniz!

Teknik özellikler:
1. Bileşeni açık kaynak kodlu bir yazılım. Taleplerinize uygun ve tarama gücünü arttırmak için çekirdek kendi virüs tanımlama kodları ekleyebilirsiniz.

2. Bu yazılım, sunucu üzerinde çeşitli internet virüsleri tarama ve PHP, HTML, Javascriptleri sunucu üzerinde dosya tiplerinin çoğunu destekler, vb kolayca dosya türleri ayarları altında tarama yapılandırabilirsiniz. Buna ek olarak, Joomla bileşeni altında yüklü! sistem, hatta farklı sistemleri altında sunucu üzerindeki tüm dosyaları taramak için yetkili bulunuyor.
Demo ve İndirme Adresi
 
Üst