İtopya dan ürün alırken ufak bir adres hatası yaptım.

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
1,278
Reaksiyon puanı
390
Puanları
83
Yaş
28
İyi günler arkadaşlar. İtopya haftasonu indirimlerinden Asus Tuf Gaming H5 marka kulaklık satın aldım. Adres bilgilerimde herşey doğru ayrıca açık adreste de il ve ilçeyi de belirttim (posta kodu dahil). Fakat şehir kısmını değiştirmeyi unuttuğum için şehir İstanbul-Avrupa olarak görünüyor. Ürün siparişi onaylandıktan sonra bu durumu farkettim ve doğru şehri işaretledim. Şu an tüm bilgilerim doğru ama sipariş detaylarında şehir olarak İstanbul-Avrupa görünüyor. Ayrıca açık adrese yazdığım doğru şehir de görünüyor. Bu sorunu İtopya yetkililerine mesaj olarak attım, ancak geri dönüş sağlamadılar. Bu hatayı düzeltirler mi? Ürün gönderilirken bu bir sorun oluşturur mu? Şimdiden teşekkürler.
 

Logithx

Müdavim
Katılım
2 Ocak 2008
Mesajlar
4,554
Reaksiyon puanı
2,104
Puanları
113
Müşteri hizmetlerini arayarak sorunu hakkında bilgi alsaydınız ona göre yönlendirirlerdi belirttiğiniz ilçe karşıda yoksa zaten problem olmaz ama olsa bile kargo yanlış yere gitse bile isim tutmayacağı için geri gönderirler..
 

GatsuX

Doçent
Katılım
31 Mayıs 2018
Mesajlar
845
Reaksiyon puanı
324
Puanları
63
kargonun müşteri hizmetlerini ararsınız adresi değiştirirsiniz bu arada sipariş kodu da soruyorlar bence kargoya verilmeden ara
 

utkuversus

Mizuru
Emektar
Katılım
12 Temmuz 2015
Mesajlar
17,626
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
13,134
Puanları
113
Yaş
20
Itopya'nin en buyuk sikintisi da bu iste.
Herhangi bir hatada ne Musteri hizmetleri cevaplar ne de Mail adresi.
Ayni sorunu teknik servis'e verdigim baska bir urunde yasamistim. Aradim adresi duzelttiler.
 
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
1,278
Reaksiyon puanı
390
Puanları
83
Yaş
28
Ürünü cuma gecesi sipariş ettim. Yazdığım açık adres ve posta kodu bizim evi gösteriyor. Bi de ayrıca il ilçe seçme yerleri vardı. Orda il seçmeyi unutmuşum. Geri kalanlar da doğru. Müşteri hizmetlerini aradım ancak tatil de olduklarından ses kaydını duyabildim. İnstagram, Facebook ve E-mail üzerinden fotoğraflı mesaj attım ama cevap vermediler. Genelde yapmış olduğum online alışverişlerde geri dönüş sağlanırdı. Bunlar nedense cevap yazmadılar. Ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Ürünüm yarın kargoya verilecek. Yarın sabah erkenden arayacağım. Inşallah bir sorun çıkmaz. Daha önce benim sorunumu yaşayan biri oldu mu?
 
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
1,278
Reaksiyon puanı
390
Puanları
83
Yaş
28
Bu sabah itopya ile yapmış olduğum görüşme sonucunda, açık adres de il ve ilçeyi belirtmiş olmamdan dolayı bir sorun olmayacağını ve ürünün gönderilmesinde bir sorun oluşmayacağımı söylediler. Bana burada yardımcı olan forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.
 
Üst