Cumahocazade
Üyecik
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım lütfen yardım eder misiniz.
Peki 5 yıl sorunsuz olarak stabil olarak kullanacağım hangisi bu ikisi arasındanBu ikisi arasından kesinlikle Note 9.
Peki 5 yıl sorunsuz olarak stabil olarak kullanacağım hangisi bu ikisi arasındanNote 9 tabiki,8 plus diyecek arkadaşlar olacaktır mutlaka o arkadaşlar sebeplerini mantıklı bi şekilde açıklarsa seviniriz
Hiç-bir cihazı 5 yıl stabil bi şekilde kullanamazsın 2 3 yıl sonra yavaşlamaya başlarPeki 5 yıl sorunsuz olarak stabil olarak kullanacağım hangisi bu ikisi arasından
---- Mesajlar birleştirildi ----
Peki 5 yıl sorunsuz olarak stabil olarak kullanacağım hangisi bu ikisi arasından
Daha güncel ve güçlü olan Galaxy Note 9'u öneriyoruz.Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım lütfen yardım eder misiniz.
Note 9 tabiki,8 plus diyecek arkadaşlar olacaktır mutlaka o arkadaşlar sebeplerini mantıklı bi şekilde açıklarsa seviniriz
İos kullanmak istiyorum ama kararsız kaldımiOS mu kullanmak istiyorsun android mi
Çok net note 9Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım lütfen yardım eder misiniz.
Note 9Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım lütfen yardım eder misiniz.
Kesinlikle Note 9 Alabilirsiniz,Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım lütfen yardım eder misiniz.
Pişman olmazsınız ikisinde de iPhone 8 plus sizi memnun edecektir 5s kulllanan biri olarak söylüyorumİos kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım
Teşekkür ederimPişman olmazsınız ikisinde de iPhone 8 plus sizi memnun edecektir 5s kulllanan biri olarak söylüyorum
O fiyata İphone 8 Plus kesinlikle alınmaz!Teşekkür ederim![]()
Bu kadar mı kötü iphone 8 PlusSakın o hataya düşme piyasa krallar gibi NOTE9 VARKEN!
Note 9'un yanında hiçbir esprisi yokBu kadar mı kötü iphone 8 Plus