Bu konuyu okuyanlar

tarik-_-

Öğrenci
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
33
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
arkadaşlar elimdeki dizüstü modeli "casper h36 st" bir çok forumun en sorunlu dizüstü bilgisayarıdır kendileri. intel grp. ve ati 5650 ekran kartı kullanmaktayım (sözde) sözde diyorum çünkü anlamsız bir şekilde hangi güncellemeyi yaparsam yapayım reset attıktan sonra siyah ekran hatası almaya devam ediyorum. bende diğer herkes gibi atiden vazgeçtim intel ile yoluma devam ederim dedim fakat 1.68gb ekran kartı olmasına rağmen oyunların grafikleri o kadar berbat ki anlatamam. şimdi misal war thunder oynuyorum oyuna girerken grafik kartınız güncel değil diyor. minimum seviyede oynatıyor gram zevk almıyorum. intelin sitesinden güncelleme dosyalarına bakıyorum orda da güncel diyor. ashampoo programını indirdim o da güncellemeyi yaptı fakat gene atiye gelince siyah ekran hatası verdi. hatta bu sefer siyah erkan derken windows açılırken dos ekranı gibi bir sayfa çıkar sol üst tarafta " - " yanıp söner ya saatlerdir o ekranda kaldı geri yüklemek zorunda kaldım gpu-z programından aldığım görüntülerde aşağıda linklerde olacaktır. diğer sorunlarıma ait görsellerde linklerde olacaktır. sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor...?

Birde bu yazılar oyun içinde olsun normal ekranda olsun net gözükmüyor çözünürlüğük 1600*1900 32 bit 60 hz. Ama 1024*768 yaptığım zaman ekran kocaman oluyor anlamsız derecede. dilerseniz ek olarak o görüntüleride koyabilirim. aynı şekilde oyun ekranında da bu şekilde yazılar okunmuyor. sanki oyun grafikleri çok eski oyunları andırıyor gibi yazılar berbat ötesi zaten oynanırlık desen akıcı ama karton uçak var sanki havada..
siyah ekran hatası aldıktan sonra güvenli modda açtığımda aygıt yöneticisinde standart vga yerine ati radeon 5650 yazıyor.

gpu-z intel
ati5650 (standart vga) kod:10 hatası veriyor birde
war thunder girişinde aldığım hata
intelin sitesinden güncelleme kontrolü
gene intelin sitesinden ati5650
 
Üst