M7 kullanıcısıyım M8 e geçmeyi düşünüyormuyum.
Ben düşünmüyorum nedenine gelicek olursak.
Drop test videosunu izlediyseniz M8'in arkada çizilme ön cam kırılma oluyor.
M7 De ben camın kırıldığını görmedim arkasıda çizilmiyor dayanıklılık konusuda hala benim telefonum m8 den daha iyi.
Başka bir özelliğe gelince işlemci snapdragon 800 felan hikaye benim telefonum snapdragon 600 de ne oluyor.Ne donuyor ne menü geçişinde takılıyor ne oyunda takılıyor hiçbir sorunu yok hani snapdragon 800 olsa ne olur olmasa ne olur.
Gelelim RAM ikisininde RAM 2 GB bu konuda aynılar ve 3 olsaydıda fark etmezdi çünkü 2 gb dan memnun olmayan şu oyunu çalıştırmadı şu uygulamaya alanı yetmedi diyen de görmedim
Gelelim Kameraya

Kamerası M7'nin beğenmediğim demim de çok iyi bulmadığım bir teknoloji bazen 16 mp koysaydı ne olurdu sanki diyesim geliyor. M8 de bu geliştirilmiş yeni özellikler eklenmiş etkileyici ama değiştirici bir neden mi bence hayır çünkü çektiğimiz fotoğraflar facebook,twitter,instagram gibi sosyal paylaşım sitelerine koyulduğu için resim ne kadar kaliteli olursa olsun onlar resmi sıkıştırıp koyduğu için pek net olmuyor.
Gelelim Boomsound M7 de en sevdiğim şey sesti kaliteli oluşu çok güzel videolardan izlediğime göre m8 in ki m7 den gerçekten 2 katı denilcek kadar bir üstünlük var sesi ayrıntılarına kadar veriyor desem yeridir.
ama hoparlörden şarkı dinlemediğim için bana m7 deki teknoloji yetiyor.Kulaklıktaki performansı zaten süper m7'nin o yüzden boomsound' da bana göre değiştirme unsuru değil.
Kısaca değerlendirdiğime göre M7 den vazgeçip M8 e geçmeyi düşünmüyorum.
Ama tabikide bundan farklı düşünende vardır saygı duyarım.
Parası olan teknoloji manyağı olan,en son model telefon kullanma tutkusu olan M7' den M8 e geçmeyi düşünebilir.
Fakat direk olarak alıcaklar için geçerli değildir bu bende olsam M8 alırdım eğer elimde M7 gibi muazzam bir telefon olmasaydı.