Honor 10 beklenenden erken geliyor!

Bu konuyu okuyanlar

daggerdale12

Asistan
Katılım
21 Ağustos 2016
Mesajlar
256
Reaksiyon puanı
100
Puanları
43
Yaş
35
15 Mayıs tarihinde İngiltere'de tanıtılacağı düşünülen Honor 10'un aslında çok daha kısa bir süre içerisinde Çin'de boy göstereceği ortaya çıktı. Yayımlanan davetiye görseline göre cihaz 19 Nisan tarihinde Çin'de tanıtılmış olacak.

Honor 10 görseli gerçek mi?

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde sizlere cihaz için Londra'da bir etkinlik düzenleneceği haberini iletmiştik. Fakat bugün ortaya çıkan yeni bir davetiye de Honor'ın yeni amiral gemisinin beklenenden çok daha kısa bir süre içerisinde tanıtılacağını gözler önüne serdi.

Eğer teknoloji dünyasının sıkı bir takipçisiyseniz, Motorola'nın da aynı gün içerisinde Moto G6 serisini tanıtacağını biliyorsunuz demektir. Bu yüzden 19 Nisan'da iki bombanın birden patlayacağını söylemek artık yanlış olmayacaktır.
Honor-10-invite.jpg

Yine de yukarıda gördüğünüz görselin gerçek olmama ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bir önceki haberde de belirttiğimiz gibi Honor markası için ortada büyük bir beklenti yok ve aslında bu yüzden de sahte görsellerin hazırlanma ihtimali oldukça düşük görünüyor.

Son olarak Honor'ın yeni amiral gemisinin gücünü Kirin 970 işlemciden alacağını, 4 ve 6 GB'lık RAM seçeneklerine sahip iki farklı model ile üretileceğini ve iPhone'dakilere benzer bir Home tuşunun parmak izi okuyucu ile birlikte yer alacağını da belirtelim.
 

alikişmir

Öğrenci
Katılım
22 Nisan 2018
Mesajlar
0
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Honor 10 ilgili daha detaylı bilgiler sağlayan internet gurbu var mı:grinning::grin: honor 10 görsel gerçek olup olmadığı hiç önemli değil bence enine sonda Türkiye ye gelecekmiş :sunglasses:
 

tong jin

Öğrenci
Cezalı
Katılım
1 Mart 2018
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Yaş
30
Honor 10 ilgili daha detaylı bilgiler sağlayan internet gurbu var mı:grinning::grin:honor 10 görsel gerçek olup olmadığı hiç önemli değil bence enine sonda Türkiye ye gelecekmiş :sunglasses:
Efendim , biz de honor 10 hızlı Türkiye ye geleceği istiyoruz . ve honor telefon ilgilendiğiniz için teşekkür ederim . honor 10 ilgili daha detaylı bilgiler bu internet grubu dan öğenebilirsiniz :) https://www.facebook.com/groups/HonorTurkiye/
 
Üst