General Mobile G777'in Tuhaf Özellikleri

Bu konuyu okuyanlar

iol99

Müdavim
Katılım
4 Şubat 2007
Mesajlar
2,850
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0



Cep telefonu teknolojisinde ilkleri mobil telefon kullanıcısı ile buluşturan Gençcell, General Mobile G777 ile yeni bir dönem başlatıyor. G777 mobil izleyici, Mis SMS ile size ait olan bilgileri korurken, kutusunda yer alan video gözlükleri ile istediğiniz her yerde sinema izleme keyfini yaşatıyor. CEBIT Fuarında görücüye çıkan General Mobile G777, 699 YTL fiyatla 28 Aralık'ta satışa sunuluyor.

Telefonda Sinema İzlediniz mi?

G777 ile artık istediğiniz filmi istediğiniz yerde sinema tadında izleyebilirsiniz. G777, 2GB hafızası ile istediğiniz filmi telefona indirmenize olanak sağlarken standart aksesuar olarak kutusunda yer alan video gözlükleri ile beyaz perdeyi cebinize taşıyor. G777 ile sinema cebinize taşınırken boş vakitleriniz keyifli anlara dönüşüyor.

Mobil izleyici özelliği ile bu telefon sadece size ait…

Dünyada bir ilke daha imza atan General Mobile, G777’de bulunan mobil izleyici özelliği ile telefonunuz çalınsa bile sizden başkasının kullanmasına izin vermiyor. G777’nin mobile izleyici özelliği telefon çalınıp başka bir kart takıldığında daha önceden telefona kaydettiğiniz numaraya bir mesaj göndererek durumu kullanıcıya bildiriyor ve telefonu kilitleyerek çalan kişinin kullanmasına izin vermiyor.

Sahibinden başkasının kullanamaması için tasarlanan G777 en sadık cep telefonu…

Mesajınız sadece size özel

G777’nin çarpıcı bir diğer özelliği ise gelen mesajları sizden başka kimsenin göremiyor olması. Sizin belirlediğiniz şifre ile “Mis SMS” menüsündeki mesajlarınızı sadece siz okuyabiliyorsunuz.

Arka plan sesleri ile nerede olmak isterseniz oradasınız

G777’nin hayatınızı kolaylaştıracak bir diğer özelliği ise telefonla konuşma sırasında arka plan seslerinin kullanılabilmesi. İster kayıtlı seslerden birini (otoyol, restoran vs.) isterseniz kendi kaydettiğiniz bir sesi konuşma sırasında aktifleştirebiliyor ve nerde olduğunuzu soranlara açıklama yapmak zorunda kalmıyorsunuz. (Çok güldüm bu özelliğe, kimlerin işine yarayacağı malüm :# :p )



Teknik Özellikler
95 gr ağrılık, WAP, GPRS, Bluetooth, 220 dakika konuşma 180 saat bekleme süresi, ses kayıt, titreşim, 3.0 megapixel kamera, 2.4", TFT, QVGA 320*240 Ekran, Arkaplan Sesleri, El Feneri, 2 GB Hafıza Kartı, MP3(MP3/WAV/AMR/WMA/AAC/AAC+), e-posta, USB Storage Bellek, T-Flash Kart desteği, JAVA Desteği, Video Oynatıcı (MPEG4,3GPP), Video Kaydedici, Ajanda, Takvim, Alarm, Titreşim, Dünya Saati, Kronometre, Hesap Makinesi, Oyunlar, USB Şarj.


kaynak
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
televizyonda görmüştüm bunu yıllar sonra benim de böyle bir telefonum olacak :^)
 

iol99

Müdavim
Katılım
4 Şubat 2007
Mesajlar
2,850
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Arka plan seslerine yıllar sonra ihtiyacın olacak tabi :p :D
 

Son mesajlar

Üst