Şarj problemi yaşadık Eşimin telefonunda servise götürdüm GaziOsmanPaşa'daki 1 saat içerisinde verdiler. Herhangi bir sıkıntı servis ile ilgili yaşamadım açıkçası.
5 para etmez 1 senelik telefonu sarz soketinden dolayi 5 defa servise goturdum en son 355 tl servis ucreti istediler neymis sarz soketinden iceri sivi kacmis ekran yanmis baska servise goturdum sarz kablosu bozukmus 39 tlye orjinal kablo aldim sorun cozuldu...Calisanlardan tutun yoneticiye kadar hepsi dolandirici kesinlikle tavsiye etmiyorum
hızlı yapmışlar. bence şarj sıkıntısı yeni android sürümünden dolayı kaynaklanıyor olabilir...Şarj problemi yaşadık Eşimin telefonunda servise götürdüm GaziOsmanPaşa'daki 1 saat içerisinde verdiler. Herhangi bir sıkıntı servis ile ilgili yaşamadım açıkçası.
e normal değil mi? pazar günü tatil.Valla bendede ekranda sararma var, servise götürdüm ancak pazartesi alırsın dediler, pazar günleri tamir yapmıyorlarmış yuh dedim ya o kadarda yol gittim ya.
android 8.0 üç ay içerisinde geleceğini söyleniyorAndroid 8 Güncellemesi ne zaman gelecek acabaBu arada telefondan memnun olmayanlar custom kursun akıyor.
kardeşim hangi custom rom u kurdun. ben bir defa aicp kurdum ama çok bug vardı zor geri döndüm. hangi custom rom kullanıyorsun ve kaynağın nedir. tavsiye edermisin.?Android 8 Güncellemesi ne zaman gelecek acabaBu arada telefondan memnun olmayanlar custom kursun akıyor.
Ben bu kafayı anlamıyorum karşımızdakilerin de insan olduğunu unutmamalıyız onlarda hata yapabilir onlarında sinirlene bilirve dinlenmeye ihtiyaçları var . adamların pazar günü çalışmaması en doğal hakkı biraz empati yapınValla bendede ekranda sararma var, servise götürdüm ancak pazartesi alırsın dediler, pazar günleri tamir yapmıyorlarmış yuh dedim ya o kadarda yol gittim ya.