the_ugly36
Üyecik
İphone 7 kullanıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım. İleride muhtemelen Android e geçiş yapacağım. Bu iki kulaklık arasında sürekli gidip geliyorum. Tavsiyeniz nedir. Ergonomi ve batarya önemli..
Airpodsu listeye eklememe sebebinizi öğrenebilirmiyim ?İphone 7 kullanıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım. İleride muhtemelen Android e geçiş yapacağım. Bu iki kulaklık arasında sürekli gidip geliyorum. Tavsiyeniz nedir. Ergonomi ve batarya önemli..
Kulak içi silikonlu kulaklık tercihimdir. Airpods tasarımı ile de uzun bir kulaklık olduğu için kulağımdan sarksin istemiyorum. İcon x ve jabra biraz daha kulakta gizli kalabiliyor.Airpodsu listeye eklememe sebebinizi öğrenebilirmiyim ?
Saygı duyarım :=)Airpods a o parayı vermek tamamen parayı çöpe atmak olur.
Naptın hocam ben 6 aydır kullanıyorum ses performansı earpodsttan çok çok daha iyi,bundan öncede earpods kullanıyodum arada uçurum var2 haftadır gear icon x kullanıyorum şarj süresi ergonomi açısından çok iyi içinde 4 gb hafıza var bu yüzden sadece telefona bağlı bir cihaz değil ve gear uygulamasını telefonuna indirirsen ekolayzer ayarlarını ve ortam sesi ayarlarını(dışarıdaki sesi mikrofonla kulağına veriyor) açabilirsin.Telefonla konuşurken karşı taraf sesi net duyabiliyor kalabalık ve rüzgarlı ortamlar hariç. Ses kalitesi olarak senin kutudan çıkan earpodslarla aynı
Ses kalitesini bir çözemedim birşeyler eksik ama orası kesin belki siz aydınlatırsınız beniNaptın hocam ben 6 aydır kullanıyorum ses performansı earpodsttan çok çok daha iyi,bundan öncede earpods kullanıyodum arada uçurum var
Müziğin ritmine göre değişiyor hocam ben genelde bass müzikler dinlediğim için çok memnunum ama tiz ağırlıklı sade bi müzik dinlersem memnun etmiyorSes kalitesini bir çözemedim birşeyler eksik ama orası kesin belki siz aydınlatırsınız beni
Batarya olarak gear ıcon x 7 saate kadar müzik dinletiyor. Jabra elite ise 5 saate kadar. Icon x öneririm.İphone 7 kullanıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım. İleride muhtemelen Android e geçiş yapacağım. Bu iki kulaklık arasında sürekli gidip geliyorum. Tavsiyeniz nedir. Ergonomi ve batarya önemli..