__kadıköyRAP__
Guru
1000 1100 gibi düşünüyorum ben, xiaomi.web.tr'de 950 TL ama o kişi bireysel kendi getirip imei atıp satıyor biraz daha ucuz o yüzden.
Sony XZP 2500 TL XZ1 2200 TL daha ne olsun?Bundan sonra fiyat performans olarak ne Samsung ne Apple ne Sony. Hepsi satış politikası yapıyorlar.
Fiyat performans olarak bir tek Xiaomi ve OnePlus u tek geçerim,
Onlar istisna ama firmalar sözlerinde durmuyor mesela Samsung S8 lere portre modu verecekti vermedi. Şuan çıkan S9 serisi evet müthiş telefon ama o paraları yine haketmiyor çok abartı.Sony XZP 2500 TL XZ1 2200 TL daha ne olsun?
Kaynak?Ne ara çift kamerası olmayan telefona portre modu sözü verdiler?Onlar istisna ama firmalar sözlerinde durmuyor mesela Samsung S8 lere portre modu verecekti vermedi. Şuan çıkan S9 serisi evet müthiş telefon ama o paraları yine haketmiyor çok abartı.
Firmalar bir yerden kısıyorlar bir yerden göz boyuyorlar.
One plus 5Note FE - S7 - OnePlus 5 ??? hangisini almalıyım?
Android one diyoruz ama cihaz güncelleme almayı kesecek. Farklı olarak Gm8 olabilir.ankette eksik şık var gm5p nerede?
Xiaomi artık alınabilir bir marka değil türkiye piyasasında(dolar kuru) ucuz modelleri de çöp çünkü xiaominin ben o fiyatlara motorola moto z önereceğim size,memnun kalmak ne kelime bayılacaksınızSamsung A7 2015 den Redmi 5 Plus'a geçmek mantıklımı arkadaşlar? A2 ya da 6 Pro yu beklemeli mi?