FIFA 17'yi ücretsiz oynayabilirsiniz

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Dekan
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
EA'nin paralı abonelik sistemi olan EA ve Origin Access'e FIFA 17'de katıldı. Bugün itibari ile bu abonelik servisine üye olan kullanıcılar ücretsiz olarak FIFA 17 oynayabilirler.

fifa-17-frostbite.jpg


Electronic Arts'ın paralı abonelik sistemi olan EA Access ve Origin Accesskütüphanesine FIFA 17'de katıldı. Microsoft Xbox One üzerinden EA Accessüyeleri, PC'de ise Origin Access aboneleri bugünden itibaren FIFA 17'yi ücretsiz olarak indirip oynayabilirler!

FIFA 18 Access kullanıcıları için ücretsiz oldu

EA Access ve Origin Access, şu an Titanfall, Battlefield 4, Battlefield: Hardline, FIFA 15, FIFA 16, Dead Spece üçlemesi, Sim City gibi birçokoyunları bünyesinde bulunduruyor.

365a670d-cf92-438f-8876-3061e3f5fcbc.jpg


EA Access ve Origin Access aboneliğine sahip olan kullanıcılar bu oyunları ücretsiz olarak oynayabilirler. Hatta piyasaya çıkmamış olan birçok EAoyununu da ücretsiz olarak deneyebilir, oyun çıktığı zaman da %10indirimle satın alabilirler.

EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL oranında. PC'deki Origin Access aboneliği ise Euro kurundan işlem gördüğü için aylık 4.99 €, yıllık ise 29.99 € oluyor. (Şimdiki € kuru 4₺ civarında)
 

daimy2017

Öğrenci
Katılım
17 Ağustos 2017
Mesajlar
93
Reaksiyon puanı
15
Puanları
8
Yaş
47
Club Manager 2009 (görüşlerinize ihtiyacımız var)

Herkese merhaba,

Şu anda Hollanda’daki bir oyun stüdyosunda yarı zamanlı olarak çalışıyorum ve yeni piyasaya çıkardıkları bir futbol menajerlik oyununun Türkçe topluluk yöneticisiyim. Sanırım şu anda forumda doğru bölümde yazıyorum (eğer bölüm yanlışsa, moderatörler lütfen mesajımı ait olduğu bölüme alın). Bahsettiğim oyun Club Manager 2019; oyunun asıl sürümden önceki ilk sürümü yeni piyasaya çıktı ve şu anda yalnızca tarayıcı oyunu olarak oynanabiliyor.

Benim görevim, oyun bütün dünyada ve Steam, iOs ve Android’de piyasaya çıkmadan önce yeteri kadar geri bildirim toplamak. Oyunu şu adresten oynayabilirsiniz:

Oyun F2P (Oynaması Ücretsiz) / Öde Kazan türünde bir oyun, bu yüzden oyun içi kullanılan para birimleri denenmeden oyunu test etmek kolay değil. Bu projenin topluluk yöneticilerinden biri olduğumdan, ücretsiz olarak vereceğimiz oyun içi para birimlerini (1,000 coin ve 25,000 para) kullanarak oyunu denemek isteyen oyuncuları ekleyebiliyorum. Bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, lütfen oyunda seçmiş olduğunuz kullanıcı ismini (menajer ismi) ya bu konu başlığında ya da özel mesaj olarak bana bildirin.

Ayrıca oyun hakkında geri bildirimde bulunursanız harika olur. Şöyle bir şablon kullanabilirsiniz:

Artılar


Güzel grafikler
Kart paketleri

Eksiler


Öde kazan türünde olması
Uzun yükleme süreleri…

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!
 

Son mesajlar

Üst