Bu konuyu okuyanlar

enesyahyaak

Öğrenci
Katılım
17 Ağustos 2019
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
22
Merhaba arkadaşlar.

Bir ekip oluşturuyorum. Bizler web siteleri, logolar, metin üretimi, reklam pazarlama, proje yönetimi, mobil uygulama gibi şeyler yapacağız. Yani tam olarak yeni kurulan veya kendini geliştirmek isteyen kişi ve kurumlara a'dan z'ye destek vereceğiz. Yani bir firma kurumsal süreç boyunca ihtiyaç duyacağı her şeyi tek bir kapıdan halledebilecek. Logoyu farklı yere web sitesini farklı yere, baskıları için matbaa aramaya koyulmayacak. Ekip arkadaşlarıyla çalışma şeklim yaptıkları işlerden komisyon alacaklardır. Eğer yapılacak işi kendisi getirdiyse komisyon oranı artacaktır.

Web yazılımdan, grafik tasarımdan, proje/iş yönetimi, yazarlık, reklam-pazarlama ve siber güvenlik, sosyal medya, video gibi fark etmeksizin bir çok alanda ekip arkadaşları arıyorum. Tercihen Ankara olmalıdır, ancak çok önemli değil.

Ancak ben şu işten anlarım deyip de iş geldiğinde ben bu kadarını anlamıyorum dememesi lazım bizimle çalışacak arkadaşların. Ona göre güvenip iş alacağız. Bu ekip sayesinde bir arada daha çok iş alacağız ve "birlikten kuvvet doğacağı" için hem kendimizi geliştireceğiz. Hem de para kazanacaksınız.

Ekibe katılacak arkadaşlarda öğrenci, mezun, deneyimli gibi şartlar aramıyorum. Ama dediğim gibi gerçekten yetkinliğiniz varsa iletişime geçiniz.
 
Üst