[Çözüldü Sayılır] MSI mı Monster mi ?

Bu konuyu okuyanlar

BestLegend

Doçent
Katılım
26 Haziran 2017
Mesajlar
541
Reaksiyon puanı
205
Puanları
43
Bestlegend isimli kardeşim, öyle 2 nokta koymakla olmuyor. Laptop geldi servisten şimdide anakartı bozmuşlar. Tekrar gönderdim laptobu servise. Ne demiştim ben? Daha da bozup göndermesinler dedim dimi, aynen yaptılar. Kenardan problem yaşamayan bir kişi olarak konuşmak gayet kolay tabi.
Kardesim her firmada cikabilir bu sorunlar..
Bi sorun cikinca monster kotu mu oluyor ?
 

Panicccc

Öğrenci
Katılım
27 Ekim 2017
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
30
Konuya biraz geç dahil oluyorum ama evet Monster bir Türk firması bilgisayar üretemeyen ve pahalıdan satan sipariş üzerine çalışan bir firma clevo ve sager bu siteleri inceleyip ne demek istediğimi anlayacaksınız.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,117
Puanları
113
anakartı ve kasayı sipariş edip yaptırıyor kimse kendi pcb basmıyor kasa üretmiyor.
 

hode41

Öğrenci
Cezalı
Katılım
28 Temmuz 2017
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
25
MSI' ı tavsiye ederim.Ancak her modeli de iyi değil. Giriş seviyesi özelliklerinde bir laptop önerebilirim. Ancak piyasadaki tüm oyunları çalıştırır. 10 yıl sonra çalıştırır mı bilemem ama :)

MSI GL62 6QD-079XTR İncelemesi
 

washimora

Öğrenci
Katılım
14 Ocak 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
29
Sizlere ve sizin gibilere(derken aklı başında iyi niyetli insanlara hitaben) anlatamadığımız şey bu işte.Apple ile huawei yi bir tutabilirmiyiz? Para konusunda hiçbir düşünceye katılmadan cevaplayın bunu kabul edelim(ki hak ediyorlar zaten) apple gibi işini iyi yapan firmalar herzaman kazanır.Msı konusunda anlatmak istediğim şeye deyinirsek, Monster oldukça güzel ve sizlerinde söylediği gibi Özellik açısından MSI dan daha fazla cömert fakat, her insan gibi sizinde gözden kaçırdığınız şey KALİTE. Msı bizlere garantili bir şekilde ürettiği cihazların en iyi şekilde tasarlandığını kanıtlıyor hangi açıdan bakarsanız bakın kusursuz bir cihaz olduğu söylenebilir.Gerek olsun fan soğutma sistemi gerek olsun kasada kullanılan plastik veya alüminyum gerek olsun tasarım bizlere son derece kaliteli bir şekilde geliyor.Monster a bakıldığında güzel ama alındıktan bir süre sonra sorunlu bir cihaz olduğu kanaatini getirebiliriz çünkü burada OLACAKLARI değil OLANLARI konuşmak daha uygun olur.Tabiki de monster güzel tabiki de monster iyi fakat MSI gibi DAHA İYİ'si dururken mantıksızlık gibi çünkü söylediğim gibi Monster sorun çıkartabiliyor fan sesi gibi soğutma sisteminin yeterli olmayışı gibi.
 

Sekure

Öğrenci
Katılım
31 Mart 2017
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Konuyu hortlatmış olacağım ama ben de tecrübelerimi aktarmak isterim.
(2013 ocak ayında msi ge60 0nd 412xtr modelini aldım. 2200 tlye patladı o zaman için. Şuan içinde 7700 tl civarına geliyor. Tam da bu fiyat civarlarında yeni bir laptap almak istiyordum. 1250 dolar takıntım var herhalde :D)
Neyse o gün için cihazın çok iyi performansı vardı, hiç bir oyun için bana mısın demedi ki her telden en az 50 oyun oynadım. Amma ve lakin ilk günden beri çok fazla fan sesi çıkarıyor fan ızgarasından ateş püskürüyor resmen, ızgara gevredi, sildikçe kırılıyor artık :D onun dışında performans normal olduğu halde anlamsız donmalar oluyor, bilmiyorum belki de windows 10 yüzündendir. Yine de hala memnunum, neredeyse 6 yıl dolacak maşallahı var. Ama gönlüm nedense monsterdan yana...
 
Üst