Geçenlerde
Bu Konu daki 4 adet mesajımdan dolayı 3 Günlük Ceza verildi bana.
Öncelikle bu konuda ilk mesajımda ben'Cuma Gününe Saygıdan' bahsettim,Ama bunu her ne Hikmet ise @
pesimist kendisinin Saygısızlık yaptığını, söylediğimi zannetti.Şunu Kesinlikle söylüyorum ki böyle bir amacım yoktu.Kimseyi bundan dolayı yargılamak gibi bir düşüncemde yok idi.
Sadece Müslüman Bir Ülkede Mübarek Cuma Gününe Saygı Babında böyle bir şey dedim.
Katılınır,katınılmaz bu söylediğime ama bunun Cezası bu değildi kesinlikle,ve tarafıma verilen bu cezayı ben yanlış buluyor ve Reddediyorum.
En son mesajımda'İki kişi konuşurken üçüncüye ne yapmak düşer' diye bir kelime yazdımki bunun muhatabıda @
REDFOKS değildi.Nasıl Oldu ise Redfoks bunu üzerine aldı.Bu lafım @
tambjk ya idi.Eğer bu sözüm yüzünden Ceza aldığım iddia ediliyorsa bunuda kabul etmiyorum.Zira yeri geliyor forumda ne laflar söyleniyor.Ama Hiçbirisi böyle cezalandırılmıyor.
Ayrıca bazı Arkadaşlar Özel Mesaj ile bir şeyler yazıp yazmadığımı sormuş,kesinlikle böyle bir şey olmadı.Buraya yazdığım 4 mesaj var.Hepsi o.
Dileyen @
REDFOKS a sorabilir.
Ben bu Foruma 2008 den beri üyeyim.Bir çok defa ceza almışlığım var,son ikisi dışındakilere diyeceğim yok.Lakin bu son ceza tam bir yargısız İnfaz oldu.Bu şunu gösterdi.Forumun Sahibinin yaptığı işi beğenmiyorsanız cezalandırılırsınız.Bu sonucu olayı takip eden Tüm Arkadaşlar görmüşlerdir.
Bu yapılan Haksızlığa Karşı Suskun Kalmak Benim Karakterime ters bir olaydı.Çünkü Şu yaşıma geldim Haksızlık Karşısında Hiç susmadım.
Geri Vitesim yoktur böyle konularda.İnandığımı söylerim.En son söyleyeceğimi çoğu zaman direkt söylerim.
SDN yi ben hep bir Dost,Arkadaş ortamı olarak gördüm,Elimden gelen her türlü katkıyı yaptım,çok şeylerde öğrendim burada.
SDN Deyince, Bazı kuralları olan bu kurallar çerçevesinde herkesin Fikrini söyleyebilidiği Demokratik Bir ortam geliyordu benim aklıma,ama bu son ceza kafamda soru işaretleri oluşturdu.
Diyeceğim bu verilen Cezayı Haketmedim,Yanlış bir ceza verildi bana bunun neden böyle olduğunu bilmem gerektiğini düşünüyorum.
Ve Sayın Yöneticilerimizden Cevap bekliyorum.Buraya etiketleyerek Bu olaydan @
Troy unda haberinin olmasını istiyorum.
Bu 3 gün içinde Forumu bırakmayı bile düşündüm ama bu kolaycılık olurdu.Haksızlığa Destek vermiş olurdum.Ayrıca Beni seven,tanıyan Dostlarımada kötülük yapmış olurdum.
O konu altında yazılana mesajlara bakılıdığın da görüleceği gibi bir çok Arkadaşım bana Hak verdiler.
Buradan O Arkadaşlarımada Teşekkür Ederim.Eğer Hala burada isem bu onların sayesindedir.Demekki hala İyi Arkadaşlarımız,Dostlarımız varmış.Hepsi Sağolsunlar. @
|SeYYaH| @
Korpe @
friendly @ Ben Kenobi @ hamza5806 @ReDo @dgncn @ndrshn @Kurşun Kalem @DangeRWoLL @__kadıköyRAP__ @Connections @cobra11 @beyazayeb @freewill @aagkn
Bu mesaj son mesajımda olabilir.Onun için Tüm Dostlarım Haklarını Helal Etsinler.
ALLAH'A Emanet Olunuz.