Blog olayını hiç bilmeyenler için güzel bir rehber

Bu konuyu okuyanlar

ahmetcim

Öğrenci
Cezalı
Katılım
8 Mayıs 2011
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Bu site hiç bir şey bilmeyenlere bile sıfırdan blog, web site nasıl açılır konusunu detaylı olarak anlatıyor. Kurucusu Mehmet Erbay genç bir bilgisayar teknisyeni.

facebookreklam.jpg


Konuya giriş yapmak gerekirse;

Kendinize ait bir web siteniz bulunmuyor olsa bile kendinize ait birçok dünyaca ünlü sosyal ağ sitelerinin sayfaları bulunmaktadır. Sosyal medya çılgınlığı sayesinde aslında sizde birer yazar adeta editör olarak görev yapıyorsunuz. Günlük olarak düzenli paylaşımlar, bilgileri takipçilerinizle paylaşıyorsunuz. Blog yazmak ile sosyal medya paylaşımları arasında tabi ki farklılıklar yok değil fakat aşağı yukarı çıkış kaynakları aynıdır.

Neden Blog Açıyoruz?

1. Para kazanma: Bu özelliği sayesinde yazdığınız yazıların bir karşılığı olabileceği gibi belki işin gelecek kısmında sizi çok mutlu edecek rakamlara çıkabilirsiniz.

2. Yazar sıfatı kazanmak: Zor değil, hazırladığınız paylaşımlar sayesinde yazılarınız kullanıcılar tarafından sevilir. Ne kadar özen gösteriyorsanız o kadar dönüş alabileceğinizi kesinlikle unutmayın. İyi bir yazar olabilmek için iyi bir hâkimiyetinizin olması gerekmektedir.

3. Popüler bir marka olabilirsiniz: Yazdığınız yazılar eğer geniş bir kitleye hitap etmeye başlarsa işler sizin için çok daha keyifli bir hale gelebilir.

4. Amacınız olmasına gerek yok: Herhangi bir amaca sahip olmanız şart değil. Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için, kar amacı gütmeden eğer size keyif veriyorsa sadece bunun için bile yazabilirsiniz.


Blog yazarak para kazanmak mümkün müdür? Evet, zaten sosyal medya siteleri siz ve sizin gibi kullanıcıların yayınlamış olduğu yazılarla gün ve gün kendilerini geliştirip kazançlarını katlamıştırlar. Yani doğal olarak sizde kendiniz bu işe girerek kazanabilirsiniz.


Daha daha fazlası
 
Son düzenleyen moderatör:
Üst