Assassin’s Creed Origins’in Denuvo Koruması Kırıldı

Bu konuyu okuyanlar

Abdullah Alkan

Doçent
Katılım
8 Nisan 2012
Mesajlar
620
Reaksiyon puanı
417
Puanları
63
Ubisoft oyunu Assassin’s Creed Origins Denuvo’nun 4.8 sürümünü kullanıyordu ve Ocak ayında bir hacker grubu bunu kırmayı başarmıştı. Normalde daha yeni oyunlar varken Assassin’s Creed Origins’i konuşmamamız gerekirdi fakat ortadaki durum bu sefer biraz farklı. Bunun sebebi de Ubisoft’un bu oyunu korumak için ekstra önlemler alması, Denuvo’nun yanı sıra VMProtect sistemini de kullanması.

Assassins-creed-origins-denuvo-korumasi-kirildi-1.jpg


Her zaman olduğu gibi oyunların crackli sürümlerini paylaşmayacağız. Aynı zamanda bu sürüm kırılmış olsa da hâlâ arkaplanda Denuvo çalışıyor. Yani crack ile anti-korsan teknolojisi Denuvo sadece atlatılmış oluyor. Bu yüzden herhangi bir performans farkı yaşanmıyor.

Şunu da hatırlatmak gerekiyor ki Denuvo tarafından programın yeni sürümü yayınlandı. Denuvo 5.0 adlı yeni koruma sistemi şimdiden Marvel vs Capcom: Infinite gibi yeni nesil oyunlarda kullanıldı. Hatta Far Cry 5 gibi önümüzdeki aylarda çıkacak önemli yapımlarda da kullanılmaya devam edecek.

Her şeye rağmen Assassin’s Creed Origins’in cracklenmesi muhtemelen oyuna herhangi bir zarar vermeyecek çünkü oyun çıkalı zaten üç aydan fazla bir zaman geçti ve yeteri kadar satış yaptı.
 
Üst