Açılamayan Iphone skandalı

Bu konuyu okuyanlar

dowanhowee

Öğrenci
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
23
Herkese merhaba. 2-3 yıl öncesinde sanırım modeli 5s olan telefonu hava alanından buldum. Önce etrafa baktım fakat bulamadım. Eve gittiğimde telefonu açtığımda açılan panel içerisinde telefon kayıp ihbarı olduğunu ve iletişim için mail yazıldığını gördüm, yani telefon kilitliydi ve erişim yoktu. Maile mesaj attım fakat adam cevap vermedi ve hala da cevap yok. Yani demem o ki ben bu telefonu kullanmak istiyorum fakat maillere cevap vermeyen adam yüzünden olmuyor sanırım. 2 ayrı pasaporta kaydettirdim hala da açılamadı telefon. Açılma bir imkanı var mı? Şuan evde şarj aleti olmadığından açamıyorum herkes android kullanıyor.
 
Katılım
27 Mayıs 2018
Mesajlar
271
Reaksiyon puanı
78
Puanları
28
Ne yaptın sen ?. İki kayıt parası çöpe gitti. Geçmiş olsun. iPhone yi sadece sahibi kullanabilir. Senin kullanma yetkin yok. Yetkiyi kendine veremezsinde. Telefonu kaldır at çöpe. Adı üstünde Apple ( Güvenli Telefon ). İş adamları boşuna mı Apple cihazlar kullanıyor sanıyorsun. O telefonu satamazsında haberin olsun. Onun açılma ihtimalı 0%.
 
Son düzenleme:

Usain

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,209
Reaksiyon puanı
15,012
Puanları
113
Yaş
21
Keşke en başta onu kayıp bürosuna falan bıraksaydın. Malesef kullanamazsın. Bir sağlamlık testi yap ez, parçala youtube a yükle 5-10 kişi izler.
 
Üst