2017 Honda Civic Hatchback

Bu konuyu okuyanlar

Türk Gücü

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
302
Reaksiyon puanı
137
Puanları
43
Yaş
34
Honda’nın geniş aileleri hedefleyen Civic Hatchback modeli, onuncu jenerasyonu ile piyasaya çıktı. Baştan sonra yenilenen Civic Hatchback, daha sportif bir görünüm kazanırken, hatcback kavramına yapışmış olan “küçük” algısını olabildiğince dışlamış. Bu nedenle, spor, atik, güçlü bir şehir otomobili görüntüsü altında, geniş iç hacmiyle de aileleri mutlu eden başarılı bir araç ortaya çıkmış.

2017-honda-civic-hatchback-exterior-side.jpg


Yakıt ekonomisi konusunda çok başarılı olan yeni bir benzinli motorla beraber gelen Civic HB, böylece arka koltukta bebekler uyurken son derece sessiz bir sürüş karakteristiği ile annelerin işini kolaylaştırırken, soğuk kış günlerinde çocukları okula bırakmak isteyen ebeveynlerin aracı hızla ısıtmasına da imkan tanımış.

Civic HB, ön ve arka park sensörleri, arka park kamerası, Honda Connect bilgi ve eğlence ekranı ile aracı sürmeyi ve park etmeyi son derece kolay hale getirmişken, yolculuğu da eğlenceli kılmayı ihmal etmemiş. Araçtaki 7 ileri CVT (otomatik) şanzıman sayesinde vites geçişlerini hissettirmeden yapan araç, yeni bir şehir efsanesi olma yolunda önemli bir adım atmış gibi görünüyor.

kaynak: https://pembeteknoloji.com.tr
 
Üst