2017 BMW 1 Serisi Sedan, Kameralardan Kaçamadı

Bu konuyu okuyanlar

FreeCaptiv3

Outstanding Сasual Dating - Authentic Damsels
Katılım
2 Aralık 2015
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
37
2017-BMW-1-Serisi-Sedan-Kameralardan-Ka%C3%A7amad%C4%B1-640x426.jpg



BMW, üzerinde uzun zamandan beri çalıştıkları 2017 BMW 1 Serisi Sedan modelinin son rötuşlarını yaparken, kameralardan kaçamadı.


Otomobile ön kısımdan baktığımızda, tüm BMW modellerinde görmeye alışkın olduğumuz büyük ızgara ve ön farlar dikkatimizi çekti. Ayrıca yuvarlak şekilli sis farları, otomobile ayrı bir sportif hava katmış.


Otomobilin arka taraflarına doğru gittiğimizde ise, modelin bagajının ve ara kapılarının küçük olduğunu görüyoruz. Arka kapılar küçük olduğu için arka koltuklara erişim hiç de kolay değil.


BMW’nin otomobil hakkındaki detayları sır gibi saklamasına rağmen, yeni 1 Serisi Sedan, Mini Cooper’dan 2 Serisi Active Tourer modeline kadar bir çok modelde kullanılan, önden çekiş sistemi ile donatılmış UKL platformu üzerinde şekillendirilmiş. BMW’nin önden çekiş sistemi kullanması, bir çok tartışma ve eleştiriye neden olmuş veya olacaktır. Fakat rakipleri Audi A3 Sedan ve Mercedes CLA’da önden çekiş sistemine sahiptir. Oldukça da başarılı modeller olan bu modellerin yakaladığı başarıyı BMW 1 Serisi Sedan’ın da yakalaması mümkün.


Otomobilin motor seçenekleri henüz resmi olarak doğrulanmadı fakat elimize ulaşan bir takım bilgilere göre, otomobilde üç ve dört silindirli motorlardan oluşan motorlar kullanılacak. Otomobilin baz modelinde, 134 hp güç üretebilen 1.5 litre hacminde üç silindirli TwinTurbo Power motor kullanılacak. Üst donanım seviyelerinin ise 228 hp gücündeki 2.0 litre hacminde, dört silindirli TwinPower motorun kullanılacağı gelen söylentiler arasında.


Yeni 1 Serisi Sedan, bu yılın sonlarına doğru görücüye çıkacak. Önümüzdeki otomobil fuarlarının birinde ansızın karşınıza çıkabilir, bizden uyarması!


Kaynak: http://www.otomobilimbenim.com/otomobil-haberleri/2017-bmw-1-serisi-sedan-kameralardan-kacamadi.html
 

topalsolucan

Müdavim
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
kaçıyormuş gibi görünmüyor. bildiğin poz vermiş.
 
Üst