User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 8 ve 8
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen mckenzie

Karasızım

Telefon Tavsiyeleri forumunda Karasızım konusunu incelemektesiniz.

Merhaba arkadaşlar max 900 tl ye kadar bütçem var akıllı telefon almak istiyorum sizden önerilerinizi bekliyorum ayrıca galaxy s plus çok hoşuma gidiyor sizce nasıl ? ...

mckenzie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Karasızım

Merhaba arkadaşlar max 900 tl ye kadar bütçem var akıllı telefon almak istiyorum sizden önerilerinizi bekliyorum ayrıca galaxy s plus çok hoşuma gidiyor sizce nasıl ?

yer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşım androidli telefon almak istiyorsan ve uygulama-oyun gibi şeylerle telefonu yoracaksan,kişisel tavsiyem kesinlikle çift çekirdekli işlemcisi olan bir telefon al ve rami eeeen az 512mb olsun(1gb falan bulursan onu al tabi ).marka model vermem ama beni dinle.şimdiden hayırlı olsun.

eğer şu sıralar alıcak isen htc ıncredıble s veya lg optimus black alabilirsin iki telefonda gayet iyi, ama beklerim birazda şuanki paramın üstüne ekleyebilirim dersen çift çekirdekli telefona bakabilirsin yavaş yavaş yaygınlaşıyor onlarda.

technomind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Galaxy S plus İncelemesi : http://www.samsung.com/tr/consumer/m...GT-I9001HKDTUR

Sitesine gittiğinizde dahi sizi SDN nin incelemesine yönlendiriyor, o derece sağlam bir ürün ;)

http://alatest.com/topbar/40874364/5...GT-I9001HKDTUR

madmex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

O fiyata alternatifin çok ,

Bence paran yeterse veya ekleyebiliren Bütçene HTC DESİRE HD Al birebir test etme olanağım oldu , WEB deneyimi inanılmaz güzel, internetten bir dizi sitesinden rahatlıkla dizi izleyebildim , farklı yerlere giriş çıkış yaptım en ufak kasma yok .
    8MP Kamera
    768 mb Ram
    1 GHZ işlemci

Alternatif olarak uzun süredir takip ettiğim ; LG OPTİMUS BLACK oldukça başarılı , Aynı özelliklerde hemen hemen Sony Ericsson Xperia Neo modeli çok iyi (1 ghz , 512mb ram )

Galaxy S plus i 900-1200 tl fln alabilirsen dusunme derimm iphone fln hikaye onlarr

bencede htc desire hd al ben şu anda kullanıyorum çok memnunum

mckenzie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hepsini araştırıyorum tek tek artık hangisi kafama uygun gelirse onu alacağım.
    technomind bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)