User Tag List

Anketimiz: Samsung Galaxy Gio vs Turkcell T11

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Samsung Galaxy Gio

24 96.00%
  • Turkcell T11 Maxiphone

1 4.00%
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 32

Samsung Galaxy Gio mu Turkcell T11 Maxiphone mi ?

Telefon Tavsiyeleri forumunda Samsung Galaxy Gio mu Turkcell T11 Maxiphone mi ? konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar Ben telefon alacağım iki seçenek arasında kaldım Samsung Galaxy Gio mu Turkcell T11 Maxiphone mi Not : Anketten cevaplayıp yorum yazın Bu benim ilk telefonum olacak ilk önce Samsung ...

Standart Samsung Galaxy Gio mu Turkcell T11 Maxiphone mi ?

Arkadaşlar Ben telefon alacağım iki seçenek arasında kaldım Samsung Galaxy Gio mu Turkcell T11 Maxiphone mi

Not : Anketten cevaplayıp yorum yazın

Bu benim ilk telefonum olacak ilk önce Samsung Galaxy Gio ya gönül verdim sonra internetten Turkcell T11 Maxiphone incelemesine baktım güzel geldi ya sizce ???
    Konu REDFOKS tarafından (03-02-2012 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlık

Paramore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Turkcell T11 ve güzel kelimesi aynı cümlede geçmemeli. Gio'yu pek bilmiyorum ama ne alıyorsanız alın T11 almayın. İlk defa Android kullanacak bir insan kazaara T11 alsa Android'den nefret eder.
    cgrszone, hayalci, spybot ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

madmex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gio'da 800 ghz işlemci var, 278 MB ram.
    T11 DE 600 ghz işlemci , 256 MB ram var,

Herikiside Flash desteği sunmakta.

Bana kalırsa paranı biriktir çok aciliyeti yoksa biraz bekle derim.

bu saatten sonra en düşük özellkler 1 ghz Armv7 işlemci ve Adreno 205 gpu lu çözümler olmalı o yüzden sony nin Xperia serisi fiyat anlamında makul Neo V Xperia Mini ve Mini Pro hem 1 ghz işlemcili hemde ICS 4.0 güncellemesi alcak cihazlar uzun vadeli kullanım için düşünülebilir bu saatten sonra 600 - 800 Mhz arası cihazları almak boşa yatırım yapmak gibi bişi

mr_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı madmex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gio'da 800 ghz işlemci var, 278 MB ram.
    T11 DE 600 ghz işlemci , 256 MB ram var,

Herikiside Flash desteği sunmakta.

Bana kalırsa paranı biriktir çok aciliyeti yoksa biraz bekle derim.
    Flash desteği yok Gio'da.. Farklı yöntemlerle olabiliyor sadece.. O da her zaman işe yaramıyor.

madmex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekstra yüklenebiliyor , T11de olsa ne olur 256 Ram ile kitlenir kalır , T11 işin biraz daha laciverti aslında

şu Flash olayı gerçekten var yok diye tartışılıyor ama işin aslını bilen insan az bari sevabına tekrar açıkliyim.

Flash bildiğiniz gibi masaüstü pc de bile video yada flash tabanlı bi sitede yada oyunda hepiniz şahit olmuşsunuzdur sistem kaynaklarını aşırı kullanıyor mesela deneyin açın bi oyun web tabanlı işlemci fan devri artacak ses yapmaya başlayacak ekrna kartını modern seri ise ( AMD HD 4000 ve üstü Nvidia Cuda destekli OpenCl ve GPGPU destekli) ekran kartıda bu işlemeye dahil olacak kaynaklar tavan yapacaktır.

Android te 2.2 den önce açıklanan tüm 2.2 cihazların flash desteğine sahip olacağı idi ama geliştirme esnasında 1 ghz altı cihazların ciddi performans düşüklüğü yarattığı için flash desteği sadece ARMv7 mimarisine sahip cihazlara verilmiş oldu çünkü flash kabiliyeti ve işlemci üzerindeki özel komut sayesinde Gpu yu devreye alabiliyordu o yüzden 600 - 800 mhz armv6 mimarisine flash yüklemek aslında bi nebze insanın kendini kandırması.

Flash yükleniyor mu evet yükleniyor ama stabil mi hayır değil sistemi çifte yoran bi yapı sergiliyor.

o yüzden cihaz alırken herzaman tavsiye ettiğim şey bütçeniz 500 600 bandında ise biraz zorlayın Armv7 li cihaz alın ama bütçem yok diyorsanız bekleyin yazın zaten her yer zibil gibi 1 GHZ tek çekirdek armv7 cihaz dolacak...

jomily - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mr_rain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flash desteği yok Gio'da.. Farklı yöntemlerle olabiliyor sadece.. O da her zaman işe yaramıyor.
    ace de varmı?
    Alıntı aceleciburak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu Flash olayı gerçekten var yok diye tartışılıyor ama işin aslını bilen insan az bari sevabına tekrar açıkliyim.

Flash bildiğiniz gibi masaüstü pc de bile video yada flash tabanlı bi sitede yada oyunda hepiniz şahit olmuşsunuzdur sistem kaynaklarını aşırı kullanıyor mesela deneyin açın bi oyun web tabanlı işlemci fan devri artacak ses yapmaya başlayacak ekrna kartını modern seri ise ( AMD HD 4000 ve üstü Nvidia Cuda destekli OpenCl ve GPGPU destekli) ekran kartıda bu işlemeye dahil olacak kaynaklar tavan yapacaktır.

Android te 2.2 den önce açıklanan tüm 2.2 cihazların flash desteğine sahip olacağı idi ama geliştirme esnasında 1 ghz altı cihazların ciddi performans düşüklüğü yarattığı için flash desteği sadece ARMv7 mimarisine sahip cihazlara verilmiş oldu çünkü flash kabiliyeti ve işlemci üzerindeki özel komut sayesinde Gpu yu devreye alabiliyordu o yüzden 600 - 800 mhz armv6 mimarisine flash yüklemek aslında bi nebze insanın kendini kandırması.

Flash yükleniyor mu evet yükleniyor ama stabil mi hayır değil sistemi çifte yoran bi yapı sergiliyor.

o yüzden cihaz alırken herzaman tavsiye ettiğim şey bütçeniz 500 600 bandında ise biraz zorlayın Armv7 li cihaz alın ama bütçem yok diyorsanız bekleyin yazın zaten her yer zibil gibi 1 GHZ tek çekirdek armv7 cihaz dolacak...
    Armv7 li cıhaza marka model verebılırmısınız?

1 ghz olan çoğu telefon armv7 sınıfına dahildir ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak xperia Neo V tavsiye ederim. şuan için bence 700 lira seviyesinde alınabilecek en mantıklı cihaz olduğunu düşünüyorum tabi ace plus gelene kadar ama ace plus ta gpu noktasında düşük gelecek gibi işlemci 1 Ghz armv7 olacak ama çoğu yerde adreno 200 yazmakta adreno 205 altı gpu çözümü alınmaz PowerVR tarafında ise SGX535 ve 540 gpular tercih edilmelidir

hayalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak a katılıyorum acele etme, ya neo v al yada biraz bekle gpusu daha iyi fiyatı uygun telefonlar çıkacaktır.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)