User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 8 ve 8

Samsung Galaxy S 2 alan bir kişi ne kadar süre ile yeni telefona ihtiyaç duymaz

Telefon Tavsiyeleri forumunda Samsung Galaxy S 2 alan bir kişi ne kadar süre ile yeni telefona ihtiyaç duymaz konusunu incelemektesiniz.

Samsung Galaxy S 2 gibi şu anda piyasada alınabilecek en güçlü telefonu alan bir kişi yeni ortalama ne kadar süre yeni bir telefon almasına gerek kalmaz.şu açıdan soruyorum. 1600 civarı ...

Standart Samsung Galaxy S 2 alan bir kişi ne kadar süre ile yeni telefona ihtiyaç duymaz

Samsung Galaxy S 2 gibi şu anda piyasada alınabilecek en güçlü telefonu alan bir kişi yeni ortalama ne kadar süre yeni bir telefon almasına gerek kalmaz.şu açıdan soruyorum. 1600 civarı bir parayı bir sene için yatırmak biraz sakıncalı gibide.

o telefonu ne amaçla kullanıcağına bağlı, eğer normal bir kullanım yapacak ise internet,oyun,konuşma,sms vb.. gibi kendi açımdan söylüyorum en az 3-4 sene.

Premium1234 telefonu aynen dediğin amaçlı kullanım için alacağım.ilk başta sony ericsson xperia neo alacaktım ancak vazgeçtim. pahalıda olsa samsung galaxy s 2 almayı düşünüyorum.

en azından android tüm imkanlarından yararlanmak istiyorum.örneğin piyasada bulunan tüm oyunları oynamak, internet sayfalarının ki burada en azından belli başlı haber siteleri, sdn gibi bir kaçtane portal türü siteyi sorunsuz gezmek istiyorum.ofis programlarını çalıştırmalı. bunlar mümkün müdür

sonuçta birikmiş paramızla alıyoruz ve uzun süre kullanmak istememiz bu yüzden

Alıntı gsakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Premium1234 telefonu aynen dediğin amaçlı kullanım için alacağım.ilk başta sony ericsson xperia neo alacaktım ancak vazgeçtim. pahalıda olsa samsung galaxy s 2 almayı düşünüyorum.

en azından android tüm imkanlarından yararlanmak istiyorum.örneğin piyasada bulunan tüm oyunları oynamak, internet sayfalarının ki burada en azından belli başlı haber siteleri, sdn gibi bir kaçtane portal türü siteyi sorunsuz gezmek istiyorum.ofis programlarını çalıştırmalı. bunlar mümkün müdür

sonuçta birikmiş paramızla alıyoruz ve uzun süre kullanmak istememiz bu yüzden
    şuan için söylüyorum androd piyasasının lideri s2 tabi özellikleri tam incele ve mümkünse almadan önce iyice incele eğer isteklerini karşılıyor ise ki şuan için hayli hayli karşılar gibime geliyor. kısaca sana kalmış. ama tabi biraz daha beklerim der isen s3'ü bekle s2'nin bi üst versiyonu.

s3 pahali olacak s2 al

technomind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Telefon aldıktan sonra bir daha telefon almak gibi niyetin olmasın diyorsan tabiki iphone almanı tavsiye ederim.. ama s2 aldıgındada ne kadar zaman telefon almam dıyorsan.. senın kullanmana baglı..

vayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gün içerisinde batarya mah. yeterli gelmiyor sadece
    onun dışında şu an note dan sonra en iyi akıllı o.

acabuco4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 sene gerek duymazsın rahat ol , 2 sene sonrada s4 çıkar s2 yi satıp s4 e geçersin

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)