User Tag List

1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 89
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni

Alldebrid Türkiye

Tavsiye Ettiğiniz Siteler forumunda Alldebrid Türkiye konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar ben Alldebrid.Org / .Com Resmi Türkiye bayisiyim Site ve hizmet ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı yazabilirsiniz. Facebook Sayfamızı ziyaret etmediyseniz http://www.facebook.com/pages/Alldeb...32121476856065 Buradan bir göz atabilirsiniz , diğer ...

PanxeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Alldebrid Türkiye

Arkadaşlar ben Alldebrid.Org / .Com Resmi Türkiye bayisiyim
    Site ve hizmet ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı yazabilirsiniz.

Facebook Sayfamızı ziyaret etmediyseniz

http://www.facebook.com/pages/Alldeb...32121476856065

Buradan bir göz atabilirsiniz , diğer kullanıcılar ile paylaşımlar yapabilirsiniz.

Servis ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse Alldebrid tek bir Site üzerinden
    onlarca sitenin premium üyeligini kullanmanıza imkan verir buna örnek olarak

9 dolara alacağınız bir site yerine bir üyelik ile neredeyse tüm siteleri premium olarak kullanabilirsiniz bunlar başlıca hotfile,fileserve,filesonic,rapidshare,megaupload, wupload,uploadstation,easyshare,4shared,mediafire ve benzeri sitelerdir siteye sürekli yeni servisler eklenmektedir bunlar kullanıcıların istekleri doğrultusunda ihtiyaca göre eklenmektedir. (örneğin isteğimiz üzerine uploadstation ve wupload eklenmiştir)

Alldebrid de bir kaç site haricinde kullanım limiti yoktur Premium üyeliğiniz boyunca sınırsız indirmeler yapabilirsiniz tabiki hat hızınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Bazı Kurallar : Alldebrid kullanıcıların evlerinde kullanması için tasarlanmıştır bu sebepten ticari olarak kullanamazsınız yani remote upload Sunucu ve VPS üzerinden kullanmak hesabınızın banlanmasına sebep olur, aynı anda iki yerden kullanamazsınız günlük bir kaç ip adresinden fazla giriş yapılması halinde hesabınız askıya alınabilir ve haklı olduğunuza inanıyorsanız support a mail atıp açtırabilirsiniz. (bu hizmetin kötü kullanıcılar tarafından sömürülmesini engellemek için yapılmakta)

Ücretler : Alldebrid üzerinden hesabınızı paypal ve diğer kredi kartı ödeme yöntemleri ile uzatabilirsiniz ancak kredi kartı olmayanlar için biz banka havalesi seneği sunuyoruz

Havale ile ilgili bilglilere ulaşmak için
    http://www.alldebrid.org/news/53/
    Sipariş ve İletişim Formu
    http://goo.gl/cYhp6

Ayrıca ShiftDelete.Net üyeleri Sipariş verirken shiftdelete ve Kullanıcı isimlerini belirterek yazarlarsa
    kendilerine sadece 1 Aylık Premium kodları için 1 TL indirim uygulanacaktır

İyi İndirmeler

serkanbb06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 gün sonra bitiyor benim premium yeniden alcam
    bir sorum olcak uploadstation.com için firefox aldebrid eklentisi çalışmıyor

Black Wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlk defa duydum, kulağa hoş geliyor ama yasal mı ?

7.42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bunun işleme mantığı nedir? O sitelerle anlaşma yapılarak mı gerçekleştiriliyor? İndirme yöneticisi kullanabiliyor muyuz?

Blackout - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlk olarak IDM ile uyumluluk durumu nedir? İkincisi durdurup-devam ettirebilmenin var olduğunu düşünüyorum, bağlantıların geçerlilik süresi ne kadar? Ve de oron.com destekleniyor mu? Teşekkürler.

Alıntı serkanbb06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 gün sonra bitiyor benim premium yeniden alcam
    bir sorum olcak uploadstation.com için firefox aldebrid eklentisi çalışmıyor
    evet bazı dosyalarda eklenti sorun çıkkartıyor güncellenene kadar en sağlıklı indirmeleri linkleri kopyalayıp site üzerinden yapabilirsiniz

Alıntı Black Wolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk defa duydum, kulağa hoş geliyor ama yasal mı ?
    yasallık normal şartlarda hotfile veya rapidshare üzerinden indirme ile aynı günümüz türkiyesinde upload siteleri (sözde) yasal olmadıkları için kapatılıyorlar yani bu buraz tartışılabilir.

Alıntı 7.42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun işleme mantığı nedir? O sitelerle anlaşma yapılarak mı gerçekleştiriliyor? İndirme yöneticisi kullanabiliyor muyuz?
    İndirme hızlandırıcıları kullanabilirsiniz zaten bu iş için İnternet Download Manager ve Jdownloader i öneriyoruz , işleme mantıgı serverlara bağlı premium acontlarımız var bu sunucular indireceğiniz linkleri anında Premium dan FTP linklerine çeviriyor ve sizde en hızlı şekilde indiriyorsunuz 30 u Fransa 30 u Hollanda olmak üzere sınırsız bant genişligine sahip 60 Sunucu bulunmaktadır bu sayede hiç bir şekilde hız sorunu yaşamamaktasınız

Alıntı Blackout Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk olarak IDM ile uyumluluk durumu nedir? İkincisi durdurup-devam ettirebilmenin var olduğunu düşünüyorum, bağlantıların geçerlilik süresi ne kadar? Ve de oron.com destekleniyor mu? Teşekkürler.
    Dosyaları en iyi şekilde IDM ve Jdownloader ile indirebilirsiniz , kendim alışık oldugum ve sorun çıkartmadığı için IDM kullanıyorum. Durdurup devam ettirebilme üzelli var ancak normal Hotfile yada Fileserve den indirirken bile durdurup devam ettirme sağlıklı degil CRC hatası ile karşılaşma riskiniz var hat hızınız düşükse part ları tek tek indirmenizi öneririm , Premium a çevrilen linkler 48 Saat sonunda siliniyor yani indirmek için acele etmenize gerek yok 2 gününüz var . Şuanda Oron.Com desteklemiyor talep artması halinde eklenebilecek siteler arasında
    Konu PanxeR tarafından (27-05-2011 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.

by10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 gün bedava premium kullanmıştım ama idm'ye çoklu link eklerken bazı linkler html sayfası olarak gözüküyordu 15 20 link ekleyince çıkıyor genelde o sorun

Blackout - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler cevabınız için. Özellikle oron.com eklenirse hemen bir hesap alıp denemeyi düşünüyorum.

~J.c--W_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 gün denemelik ücretsiz hesaplarda sınır var mı?

Alıntı by10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün bedava premium kullanmıştım ama idm'ye çoklu link eklerken bazı linkler html sayfası olarak gözüküyordu 15 20 link ekleyince çıkıyor genelde o sorun
    Fazla link ekleyecekseniz 20 30 saniye bekleyip öyle indirmeyi deneyin bazen linkler anlık olarak FTP ye dönüşmeyebiliyor bu yüzden önce linkleri upload sitesinden sağlamlığını kontrol ettikten sonra siteye ekleyin ve bir süre bekleyip öyle indirmeye başlayın

Alıntı Blackout Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler cevabınız için. Özellikle oron.com eklenirse hemen bir hesap alıp denemeyi düşünüyorum.
    Kullanıcı taleplerini sürekli yönetime bildiriyoruz , bir gelişme olursa site ana sayfasından ve bu konudan takip edebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)