User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Tablet Pc ve Microsft Excel kullanımı

Tablet Bilgisayarlar forumunda Tablet Pc ve Microsft Excel kullanımı konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar merhaba artık notebook'umu evde bırakma zamanı geldiğine iyiden iyiye inanmaya başladım. Tablet pc almayı planlıyorum ancak ne alamam gerektiği konusunda karar vermiş değilim. Galaxy 10.1 Wifi modeli kafamda ağır ...

Standart Tablet Pc ve Microsft Excel kullanımı

Arkadaşlar merhaba artık notebook'umu evde bırakma zamanı geldiğine iyiden iyiye inanmaya başladım. Tablet pc almayı planlıyorum ancak ne alamam gerektiği konusunda karar vermiş değilim. Galaxy 10.1 Wifi modeli kafamda ağır basmaktadır.

Sormak istediğim soru alacağım tablette özellikle mailime gelen excel dosyalarını okuma gerektiğinde değişiklik yapma ve yazma amaçlı kullanmak istiyorum. Tekrar gerekli rapor düzenlemelerinden sonra excel dosyalarımı mail ile şirket çalışanlarının diğer departmanlarında arkadaşlara gönderebilmeliyim. Ayıca saha müşteri ziyaretlerinde penetresyan evraklarınmı direk tablet pc üzerinden kullanabilirmiyim. Yani excel tablosuna sahada firmama ait olan ürünlere X yada 1 atarak doldurmak konusunda çalışma yapabilmeliyim. Exceli kullanmalı akşam ise ofise döndüğümde yada herhangi bir yerden saha çalışma tablomu asistanıma gönderip gerekli raporlamaların ve çıktıların alınmasını sağlayabilmeliyim.

Öz Türkçe ile Excel kullanacağım

Tavsiye yorum, eleştiri düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Esenlikle....

benim bi tanıdığım var oda aynı sizin gibi sürekli not tutmaktan şikayetci.ceplerim sürekli evrak dolu evrakları sıfırlamak için Galaxy 10.1 aldık.. ne yaptı bilmiyorum ama özellikle excel kullanmak için aldı. yani excel adamın hayatı gibi bişi sürekli mail geliyo ve excel dosyası olarak geliyo.galiba Galaxy de excel kullanımında problem olmaz.aplee alsaydın problem olurdu galiba.ama normal pc deki gibi rahat kullanımı oldugunu sanmıyorum.ama yinede galaxy işini zi görür bence..

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)