Ali Bilgin Fenerbahçe'de

Spor forumunda Ali Bilgin Fenerbahçe'de konusunu incelemektesiniz.

Antalyaspor'un paylaşılamayan yıldızı Fenerbahçe'nin oldu !.. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Lig TV'de canlı yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanarak Fenerbahçe ile bonservis konusunda kesin olarak anlaştıklarını açıkladı. Peker Fenerbahçe'yle uzun süren ...

SDN Forum »Eğlence »Spor » Ali Bilgin Fenerbahçe'de

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 437 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 27-06-2007, 16:30   #1

Link - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 1
Link is infamous around these parts

Antalyaspor'un paylaşılamayan yıldızı Fenerbahçe'nin oldu !.. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Lig TV'de canlı yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanarak Fenerbahçe ile bonservis konusunda kesin olarak anlaştıklarını açıkladı.

Peker Fenerbahçe'yle uzun süren görüşmelerin bittiğini açıkladığı konuşmasında, "Ali Bilgin'in transferi konusunda bazıları kafaları bulandırmaya çalıştılar ancak Fenerbahçe başından beri bizimle görüştü. Fenerbahçe'nin vazgeçme ihtimali durumu için Galatasaray'ın bir başvurusu olmuştu ancak bugünden itibaren Ali Bilgin Fenerbahçe'de" dedi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?i...;dt=2007/06/27
Alt 02-07-2007, 18:14   #2

Link - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 1
Link is infamous around these parts

Fenerbahçe, Antalyasporlu Ali Bilgin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ali Bilgin imza töreninde, "Fenerbahçe'nin kadrosunda dünya çapında oyuncular var. Bu oyuncularla oynama şansı bulmaktan mutluyum" diye konuştu.

Ali, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında, asbaşkan Ali Koç, genel sekreter Vedat Olcay ve asbaşkan Mahmut Uslu'nun da hazır bulunduğu törende, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Gurbetçi futbolcu, kendisini isteyen başka takımlara rağmen Fenerbahçe'yi tercihinde, Antalyaspor formasıyla Kadıköy'de geçen sezon çıktığı maçta gördüğü atmosferin etkili olduğunu belirterek, "Bu transferde emeği geçen yöneticilere teşekkür ediyorum. Böyle bir takımda oynamaktan mutlu olacağım. İnşallah elimden geleni bu forma için yapacağımı düşünüyorum. Fenerbahçe büyük bir camia. Antalyaspor ile burada maça çıktığımda çok etkilendiğim bir atmosferde olduğumu gördüm. Bu, seçimimde büyük bir rol oynadı. Aynı zamanda Fenerbahçe ligin şampiyonu" diye konuştu.

Roberto Carlos'un yanı sıra sarı-lacivertli ekipteki yıldız isimlerle birlikte forma giymesinin kendisi için zevk olacağını kaydeden Ali, "Hepsi dünya çapında. Bu oyuncularla oynama şansı bulmaktan mutluyum. Tam zamanında geldiğimi düşünüyorum" dedi.

http://www.ntvspor.net/Pages/12379.ASP

Etiketler
bit, futbol, galatasaray, lig tv, 20, 6, ali, antalyaspor, bir, bit, de, fenerbahçe, futbol, galatasaray, haber, haberturk, i, lig, lig tv, servis, tv, uzun

Seçenekler