User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 7 ve 7

Mehmet Akyüz Hazar Lenkeran'da!

Spor forumunda Mehmet Akyüz Hazar Lenkeran'da! konusunu incelemektesiniz.

Beşiktaş'ta sezon öncesinde TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan transfer edilen Mehmet Akyüz Azerbaycan'a gidiyor. Siyah Beyazlı ekipte bu sezon fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu Azerbaycan'ın Antalya'da şu an kamp yapan Hazar ...

Standart Mehmet Akyüz Hazar Lenkeran'da!

Beşiktaş'ta sezon öncesinde TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan transfer edilen Mehmet Akyüz Azerbaycan'a gidiyor.

Siyah Beyazlı ekipte bu sezon fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu Azerbaycan'ın Antalya'da şu an kamp yapan Hazar Lenkeran takımına kiralanırken bu transfer Azerbaycan ekibinin resmi internet sitesinde duyuruldu.

SADECE 4 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan transfer edilen Mehmet Akyüz bu sezon ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde sadece 4 kez forma şansı bulabildi.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği karşısında 80. dakikada, Antalyaspor karşısında 90 dakikada ve Sivasspor maçında 88. dakikada oyuna dahil olan Mehmet Akyüz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 3-0 kazandığı Alania maçında 90. dakikada oyuna girme şansı yakaladı.

Sporx

Elbruz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu adamı bir türlü kullanmadılar doğru dürüst göremedik.
    Alınırken de zaten Galatasaray Ersan transferine karıştığı için misilleme olarak alındı.
    Hayırlısı olsun kiralanmış eğer orada oynayarak kendini gösterirse takıma döner.

rtsbora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

azerbaycan'da kendini gösterse nolucak? kim görecek?

Elbruz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bize değil elbette. Teknik ekibe.

Oraya gideceğine Beşiktaş A2'de devam et diyecekken anlaşma sağlanamadı haberi geldi.

“Beşiktaş'ta kalıyorum“

Beşiktaş Kulübü'nün forvet oyuncusu Mehmet Akyüz, Hazar Lenkeran Kulübü ile ilgili transferi konusunda HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Akyüz, yaptığı açıklamada;

"Hazar Lenkeran Kulübü ile bir görüşmemiz oldu. Ancak anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş Kulübü'nde kalıyorum" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Haber1903

komoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Elbruz46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alınırken de zaten Galatasaray Ersan transferine karıştığı için misilleme olarak alındı.
    ben bu transfer olayında takıma değil oyuncuya kızarım..
    herşey para değildir..
    oynayamacağını bile bile gidersen oturursun

Gerizekalı oldu bu yöneticiler... Ciddi söylüyorum..

Bu adamın hazırlık maçını ve diğer maçlarını izlediğim de abartmıyorum ibrahimoviç gördüm sandım. Fiziği güçlü ve iyi servis yapan bir isimdi. İyi de çalım atıyordu.

Carvalhal yd ya da herhangi biri... Şimdi cevap versin. Holosko, Almeida, Edu çok mu iyi? Niye gönderiyorsun bu adamı ? Onlar dururken...

Ya diğerlerine ne demeli? Tanju ilk defa geçen maçta forma giydi. Burak ise 2-3 maç mı ne oynadı. Necip' i bazen oynatmıyorsun. Madem oynatmayacaksınız da bu adamları ndeen aldınız ? Onu da geçtim Muhammet neyibekliyor. ihtiyar olunca mı oynayacak? Messi yanılmıyorsam 17 yaşında iken barca forması giymişti. Rakip ise Milandı sanırım.

Artık futboldan anlayan adamların başa geçmesini istiyorum. Hakikaten yeter artık...

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)