User Tag List
Güntekin Onay'dan Yıldırım Demirören'e Şaşırtan Eleştiri (Video)
Spor forumunda Güntekin Onay'dan Yıldırım Demirören'e Şaşırtan Eleştiri (Video) konusunu incelemektesiniz.
GÜNTEKİN ONAY'DAN DEMİRÖREN'E ŞAŞIRTAN ELEŞTİRİ NTVSpor'un yorumcusu ve Vatan Gazetesi yazarı Güntekin Onay, aynı zamanda patronu da olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i canlı yayında böyle eleştirdi, Rıdvan Dilmen'i bile şaşırttı... ...
-
03-02-2012 15:35 #1
Güntekin Onay'dan Yıldırım Demirören'e Şaşırtan Eleştiri (Video)
GÜNTEKİN ONAY'DAN DEMİRÖREN'E ŞAŞIRTAN ELEŞTİRİ
NTVSpor'un yorumcusu ve Vatan Gazetesi yazarı Güntekin Onay, aynı zamanda patronu da olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i canlı yayında böyle eleştirdi, Rıdvan Dilmen'i bile şaşırttı...

Onay, dün akşam NTVSpor'da yayınlanan "Yüzde Yüz Futbol" programında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören için "Beşiktaş tribününde maç kazanırken ağlayan, gözyaşlarını tutamayan başkan gitti, başbaşka bir başkan geldi. 3 aydır ortalarda yok" dedi.
Onay'ın tepkisi karşısında şaşıran Rıdvan Dilmen "Hayırdır Güntekin Vatan'dan istifa mı ettin?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.
Onay ise eleştirilerini "Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşıcağına Beşiktaş ile uğraşsın. Asli görevini yapsın biraz" diyerek sürdürdü.
Medyatava
-
03-02-2012 16:02 #2
-
03-02-2012 16:07 #3
-
06-02-2012 23:00 #4
Yeni izliyorum, helal olsun sana Güntekin Onay. Senelerdir bir kere yanlış, boş konuştuğunu görmedim bu adamın. Neyi doğru biliyorsa çat çat söyler mülayim yapısına rağmen. Ne de olsa babadan, atadan Beşiktaşlı.
-
07-02-2012 12:27 #5
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)