User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 15

Xperia neo v galeri açılmıyor.

Sony Ericsson forumunda Xperia neo v galeri açılmıyor. konusunu incelemektesiniz.

şimdi arkadaşlar ben yılbaşında xperia neo v aldım hepsiburada dan.herşey iyi güzel gidiou.taki galeri açılmayana kadar.2 gb hafıza kartıyla geldi.şuan 600 mb boş yer vardır.önceden arada sırada girmemezlik yapıyorda şimdi ...

Standart Xperia neo v galeri açılmıyor.

şimdi arkadaşlar ben yılbaşında xperia neo v aldım hepsiburada dan.herşey iyi güzel gidiou.taki galeri açılmayana kadar.2 gb hafıza kartıyla geldi.şuan 600 mb boş yer vardır.önceden arada sırada girmemezlik yapıyorda şimdi hiç girmiyor.çektiğim resimler açılmıyor.bazen resimler ve videolar açılıyor yazıyor bazen hiçbişey yazmıyor.telefon kitlenmiyor ve geri tuşuyla kaldığım yerden devam ediyorum.bunun sebebi ne olabilir.

uygulama yönetten galerinin verilerini temizledim.telefonum güncel.acaba hafıza kartında sorunmu var dicem ama müzik dinleyebiliyorum sorun yok onda..bi fikirde beyanda bulunursanız çok iyi gelir andorit ilk defa kullanıyorum.
    Konu spybot tarafından (24-01-2012 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.

Marketten quickpic programı var o daha iyi bir program bide yükleyince ayarlarını yaparsan süper görüntü veriyor ayarından force true color seçeneğini işaretle

Hafıza kartını yedekle ve biçimlendir, sorun çözülür.

Nemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hafıza Kartında Değil Sorun. Hafıza Kartını Çıkart Ve Telefon Ayarlarını Başa Döndür, O Zaman Düzelecektir.

Xperia neo v memnun olan varmı
    Konu REDFOKS tarafından (30-01-2012 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: tamamı kalın yazmıyoruz

Karargaht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben memnunum. Sorunun çözülmezse tamire gönder yada ürün değişimi iste.

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Ben telefonu alırken yanından hepsiburada.com dan 8 gb class10 hafıza kartı aldım. Video oynatırken , kaydederken hiçbir sorun olmuyor. Bence senin hafıza kartında sorun var. Yalnız hafıza kartını çıkarırken ilk önce telefondan ayarlardan kaldırman gerek. ( Ayarlar - Depolama- Sd kartının bağlantısını kes ) Bu yüzden öyle bir sorun yaşanmış olabilir.

muratveb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aslında bende buna benzer bi sorunu Xperia ARC ile yaşamıştım . Ama deneme yanılma yöntemiyle neyin sebep olduğunu öğrendim. Benim telde SAM 4.1 diye bi market uygulaması var. Bunu açtıktan sonra tel yeniden başlayınca ne müzikleri görüyordu telefon nede resimleri. Ama normal bi uygulamayla hafıza kartına girdiğimde görüyordu.

Sorunu telefonu full fabrika ayarlarına çevirdim tabi kartı biçimlendirme seçeneğiyle beraber (öncesinde yedeğini aldım). Daha sonra normal bir şekilde düzeldi. Ve bu programı artık açmıyorum. Muhtemelen sizdede böyle bir programdan ötürü bu durum meyadana geliyor.

REDFOKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı muratveb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bende buna benzer bi sorunu Xperia ARC ile yaşamıştım . Ama deneme yanılma yöntemiyle neyin sebep olduğunu öğrendim. Benim telde SAM 4.1 diye bi market uygulaması var. Bunu açtıktan sonra tel yeniden başlayınca ne müzikleri görüyordu telefon nede resimleri. Ama normal bi uygulamayla hafıza kartına girdiğimde görüyordu.

Sorunu telefonu full fabrika ayarlarına çevirdim tabi kartı biçimlendirme seçeneğiyle beraber (öncesinde yedeğini aldım). Daha sonra normal bir şekilde düzeldi. Ve bu programı artık açmıyorum. Muhtemelen sizdede böyle bir programdan ötürü bu durum meyadana geliyor.
    markete erişim kapalı iken epey kullandığım bir uygulama idi güncel versionu 4.3 olmuş

http://slideme.org/sam

SiLGEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Senkronizasyon ayarlarında oluşan bir hatadan dolayı yapıyor. Kapatıp açınca ya da uçak moduna alınca düzelir.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)