User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 18

Xperia Neo Nasıl

Sony Ericsson forumunda Xperia Neo Nasıl konusunu incelemektesiniz.

Xperia Neo almayı düşünütorum nasıl bir telefon acaba kullanan varmı artıları eksileri nelerdir. Benzer fiyata hangi telefonla kıyaslanabilir. Bir yerde hafızasının az olduğunu okudum ama bilmiyorum ne kadar arttırılabilir hafıza ...

Standart Xperia Neo Nasıl

Xperia Neo almayı düşünütorum nasıl bir telefon acaba kullanan varmı artıları eksileri nelerdir. Benzer fiyata hangi telefonla kıyaslanabilir. Bir yerde hafızasının az olduğunu okudum ama bilmiyorum ne kadar arttırılabilir hafıza yokmuki

--- Mesaj Güncellendi ---

...

Nemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben Kullanıyorum. 8GB Hafıza Kartı İle Geliyor.Az Diyorsan 16GB Kartlar Var.
    Gayet Güzel Telefon. Resim Çekme Video Çekme Çok Güzel.
    2 Eksik Gördüm,Ön Kamera Var Ama Görüntülü Konuşma Yok, Diğeride Kapağın Açılması Zor (Acarken Kırılacak Gibi Oluyor)

Gold Eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Xperia Neo'yu ben de kullanıyorum
    Kamerası çok iyi diyebilirim.Ön kamerayı kullanmadığım için bilemeyeceğim.
    Oyun uygulamalarda takılma pek görmedim.Ama sürekli oyun oynamadığımdan genelleyemem.
    SE'den güncelleme destekleri geliyor.Android 4 güncellemesi Neo için de gelecek.
    Eksiklerine gelince,
    Diğerlerine göre biraz kalın
    Arka kapak bende çizik içinde,bir türlü istediğim kılıfı bulamadım.
    Bir de ekranı diğerlerine göre biraz sönük kalıyor(iphone 4,Samsung Galaxy SII)Ama Sony'ye göre Sony Bravia Engine ile daha gerçekçi görüntüler elde edilebiliyormuş.

erhandenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel cihaz. Alanı pişman etmez. Fiyatı da özelliklerine göre uygun..

Jojoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erikson iyidir.

Şuan onla bu mesajı yazıyorum.Gayet tasarımı şık,internet hızlı,çok güzel oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.Arka kapak kırılacakmış gibi açılıyor.Bazen telefon ısınıyor.Bunlar bilinen ve önemli olmayan sorunlar.Kisaca tavsiye ediyorum.Ayrıca Android 4.0'ın desteklendiği bir telefon.

mükemmel bi telefon , android uygulamaların nerdeyse tamamını sorunsuz destekliyro ve hızlıda , goruntu kamera ve ses sorunsuz , dokunmatik bence mukemmel , arka kapak mevzusunda da sunu sormak istiyorum ne aralıkla acıp kapatıyorsunuz ki bu telefonun arka kapagını ısınma hafif oluyor , telefona kap konusunda internette satılıyor ben aldım ve çok şık oldu , yani alınabilir ve kesinlikle paranız çöpe gitmiyor emin olabilirsiniz.

engin_er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu telefondaki ön kamera ile skype üzerinden görüntülü görüşme imkanı varmı acaba, benim için önemli olan skype ve görüntülü görüşme bazanda sesli görüşme (yurt dışı için) karşı tarafta genelde PC. olacak. yurt dışında yakınlarım var ve onlarla skype üzerinden görüşmek istiyorum.
    deneyen arkadaşların görüşlerini alamak istiyorum yada denyebilirseniz bilgi vermenizi rica ediyorum

Alıntı engin_er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu telefondaki ön kamera ile skype üzerinden görüntülü görüşme imkanı varmı acaba, benim için önemli olan skype ve görüntülü görüşme bazanda sesli görüşme (yurt dışı için) karşı tarafta genelde PC. olacak. yurt dışında yakınlarım var ve onlarla skype üzerinden görüşmek istiyorum.
    deneyen arkadaşların görüşlerini alamak istiyorum yada denyebilirseniz bilgi vermenizi rica ediyorum
    skype üzerinden görüntülü görüşme sorunsuz bi şekilde yapılabiliyor ayrıca görüşme sırasında hem ön hem arka kamerayı kullanabiliyorsun bizzat denedim
    ses ve görüntü kalitesi iyi bi bilgisayarı aratmıyor..
    zaten skype la görüntülü görüşme yapılamasaydı öndeki kameranın ne işlevi olcaktıki yani dimi boşuna koymamışlar yani
    tabi skype la görüşmeleri falan güncelleme yapılmıştı telimde onda kullanıyorum android 2.3.4 sürümünde yani telefonu alınca bi güncelleme var onu yaptıktan sonra skype ı sorunsuzca kullanabilirsin

berinark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bi arkadasım Xperia Neo aldı yeni. Eski telefonuda androidli samsung biseydi. Suan cok memnun. Hic yarıyolda bırakmadı diyo. Ayrıca skypela goruntulu konusma yapıyordu arkadasların dedigi gibi.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)