User Tag List
Gündemi siyasette taraf olmaya zorlamamak
SDN'e Önerileriniz forumunda Gündemi siyasette taraf olmaya zorlamamak konusunu incelemektesiniz.
eray045 seninle karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim nasılki abilerinin diğer arkadaşlarının maskesini düşürdüm devam edeceğim şu anda biriniz yukarılarda 5 kişisiniz şahsıma efendin perinçeki ve düşüncelerini seninle tartışabilecek ölçüde alt yapıya sahibim ...
-
09-02-2009 22:54 #11
eray045
seninle karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim
nasılki abilerinin diğer arkadaşlarının maskesini düşürdüm devam edeceğim şu anda biriniz yukarılarda 5 kişisiniz
şahsıma efendin perinçeki ve düşüncelerini seninle tartışabilecek ölçüde alt yapıya sahibim yaşım hayli ileri onun o i....ç yüzünü gençliğinde görenlerdenim
senden ve senin zihniyetindeki arkadaşlarından tek şey istiyoruz siyaseti siyasetçiler yapsın karşında olmayan kimselerin karalanmasına tardımcı olma adam gibi konular aç tartışalım yok efendilerim böyle istiyor diyorsan kendin bilirsin
ha unutmadan söyleyeyim abilerinden bir tanesi yanlış anlaşıldığını hata yaptığını özür beyan ettiğini ö.m ile bildirdi
estağfurullah insan hatasını bilsin tekrarlamasın yeterli
-
09-02-2009 22:54 #12
Devleti zarara uğratan herkese karşıysan ne mutlu, ama kuru sözle olmamalı bu, açtığın konuda tek görüştekilere yer verince sözlerle eylemler birbirini tutmuyor

Benim karşıtlığım, "benim hırsızım iyidir" mantaritesinedir...
Ayrıca bu yoruma aynen imzamı atıyorum.
-
09-02-2009 22:57 #13
acaba en sonunda birisi çıkıp diyecekmi artık sdn hangi parti olursa olsun siyaset meseleleri konuşulmayacak.artık gerçekten bu durum sıkıcı bir hala geldi benim açımdan bence şu an %45 teknoloji %55 diger konular önplanda sdn'de.
-
09-02-2009 23:00 #14
-
09-02-2009 23:01 #15
alakasız olucak şuan için ama
hiç siyaset olmayacaksa reklam olmasın ama doctus.org örnek alınmalı bu konuda ;)
-
09-02-2009 23:04 #16
doctus denen site mi?
O site anti-akp forumu resmen.
Site sahibinin bloguna bakarsan anlarsın.
Resmen küfür ediyo partiye herkese.
Daha önce sen o forumda silinen konuları biliyormusun?
Akp aleyhinde küfür etmek alay etmek serbest o forumda.
Akp aleyhinde bir konu aç bak bütün açlar gelecek nasıl alay edecek.Sİte sahibi denen o adam en başta gelir yazar.
-
09-02-2009 23:11 #17
nasıda seversiniz biri bişey dedimi atlamayıÖncelikle şunu belirtelim. Doctus Yönetimi olarak kişilerin siyasal veya ideolojik görüşlere sahip olmasının en doğal hakları ve bunun bir açıdan vatandaşlık görevleri arasında yer aldığını düşünüyoruz. Fakat Doctus'un üstlendiği "Bilgi Güvenliği'ni Türkiye'de Yayma" görevi ile siyasi ve ideolojik tartışmaların bağdaşmadığına inanıyoruz.
Son zamanlarda esnek davranmaya çalıştığımız halde açılan her siyasi içerikli konu, sonu gelmez tartışmalara ve üyelerimiz arasında gereksiz kırgınlıklara yol açmaktadır.
Bu nedenle siz üyelerimizden Doctus içerisinde siyasi ve ideolojik konular açmamanızı rica ediyoruz. Aksi takdirde konuların silineceğini ve uyarı ceza puanları alacağınızı hatırlatıyoruz.
Doctus Yönetimi
Not: Gördüğünüz politik içerikli konuları rapor tuşu ile bize rapor ederseniz memnun oluruz.
yukardaki alıntı siyasetin yasak olduğunu belirten bi yazı..
http://doctus.org/g-ncel-haberler-f22.html
buda güncel haberler konusunun linki..
isteyen baksın..
kulaktan dolmadan ;)Konu eray045 tarafından (09-02-2009 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.
-
10-02-2009 01:05 #18
Özellikle başbakan youtube seyrediyor konusu tamamen okunursa doctus adlı sitenin neye hizmet ettiği aşikardır.
Doctus=Anti-akp forumu.
-
10-02-2009 05:20 #19
Siyaset sihirli değnek gibi dokunduğu herşeyi bozar.
Özgürlük, forumdaki üyelerin hakaret, küfür olmadan
ve diğer forum kurallarını ihlal etmeden, hangi görüşten olursa olsun;
siyasete girmeden görüşlerini ve bilgilerini paylaşabilmesidir
Özetle; Yönetime siyasetsiz bir SDN beklentimi iletiyorum..
-
10-02-2009 05:52 #20
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)