User Tag List

1. Sayfa - Toplam 11 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 107

SDN'nin Eksiklikleri.

SDN'e Önerileriniz forumunda SDN'nin Eksiklikleri. konusunu incelemektesiniz.

Bu aralar gözüme çarpan bir kaç sorunları ileticem. Birincisi oyun alanında çok geri kaldınız,incelemeler baştan savma ve yetersiz. Başka sitelere baktığımızda 12-13-14 dakıka olan incelemelerde hem oyundan görüntüler hemde iyice ...

needforspeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SDN'nin Eksiklikleri.

Bu aralar gözüme çarpan bir kaç sorunları ileticem.

Birincisi oyun alanında çok geri kaldınız,incelemeler baştan savma ve yetersiz.
    Başka sitelere baktığımızda 12-13-14 dakıka olan incelemelerde hem oyundan görüntüler hemde iyice detaylar verilerek oyuncuları tatmin ediyorlar ve bilgilendiriyorlar...

Ama SDN'nin bu eksikliği çok büyük sorun. Editör kamera karşısında 2-3 bişi söleyip hemen kapanıyor..

İkincisi ise bu reklam stratejiniz. Reklamlarını yaptığınız birkaç firmanın eksiklerini dile getirmekten artık yoksun hale geldiniz. Neden size destek veriyorlarmı diye?

TTNet özel kategori bölümündeki bütün sorunlar var ancak SDN ekibi bu sorunlardan uzak durmaya çalışıyor. Bence kullanıcılarının şikayetlerini dile getirmeye başlamalısınız.Nedense hiç şikayet tarafı yokmuş gibi onun yaptığı hizmetleri ballandıra ballandıra anlatmanız bence saçmalık..

SDN özünden sapıyor gibi geldi bana 1 sene öncesiyle şimdiki arasında çok büyük fark var. Büyümenin dezavantajları sanırım
    dirent, serkanbb06, Neutral ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

hsngrms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Açık sözlü bir kardeşimiz
    Cbox bunu beğendi.

Troy sürekli çalışıyoruz diyor fakat bir gelişme yok gerilme var.

Oyun editörlerinin hepsine çeki düzen vermek lazım.Gördüğüm kadarıyla uyuşuklar.Başka sitelerde verilen haberleri 2 gün sonra yazdıkları bile oluyor.İçerde ne oluyor bilmiyorum ama çalıştıklarını hissetmiyorum.

Forum üyelerinde bir düşüş var kaliteli üyelerin çoğu küsüp gitti.

Reklam konusunda ise yönetime tam destek veriyorum.Bence problem yok.

TTNet konusu ise , zaten o da reklam

İlerici bir tahminde bulanayım.Eğer kaliteli yeni teknoloji site ve forumları açılırsa SDN dayanamaz.Bu söyledikleri dikkate alın.

Son olarak işletim sistemleri() bölümü eskiden hem haber olarak hemde forumda hareketliydi.Ondanda bir problem var
    aykutyenihan, Bonney, Mert Ahmet ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

aykutyenihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

editörlerden, oyundan çok performans sıkıntısı var forumda malesef performans sorunu bi türlü aşılamadı, aşılacağınıda sanmıyorum artık. Reklam engelleme eklentileri olmadan forumda gezmek neredeyse imkansız, artık kronikleşen çökmeler server hataları hata sayfalarını saymıyorum bile, 6-7 ay belki daha öncesine ait performans sorunlarına ait konular var.
    Konu aykutyenihan tarafından (26-05-2011 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.
    cyberorg bunu beğendi.

Alıntı ALMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son olarak işletim sistemleri() bölümü eskiden hem haber olarak hemde forumda hareketliydi.Ondanda bir problem var
    Pardus'a bu aralar bulaşmasamda Linux ve Windows 7'de olabildiğince yardım etmeye çalışıyorum insanlara
    Gönül isterdi ki benim kafadan birkaç kişi daha olsun onları görünce şevk gelsin dağıtım deneyip paylaşım yapayım ama LMDE yaptım 10 numara oldu emsal oldu ardından basitçe nabız yokladım PCLinuxOS ile ama tık yok, eskiden olsa Jeaquares falan varmış şimdi o da yok, forumda çoğu kişi Windows sevdalısı, Linux kullananlarda Linux forumunda aktif değil çoğu zaman. Sırf yeni mesaj olsun diye modların arada girip birşeyler yazdıklarını farketmiyor değilim. Bu aralar bi onlar bir de sorunu olan kişiler hariç gerçekten cansız...
    İsterdim ki mesaj attığım zaman son mesajlar listesinde kendimi göremym o kadar sık güncellensin ama nerdeee...

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Alıntı aykutyenihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    editörlerden, oyundan çok performans sıkıntısı var forumda malesef performans sorunu bi türlü aşılamadı, ağılacağında sanmıyorum artık. Reklam engelleme eklentileri olmadan forumda gezmek neredeyse imkansız, artık kronikleşen çökmeler server hataları hata sayfalarını saymıyorum bile, 6-7 ay belki daha öncesine ait performans sorunlarına ait konular var.
    Geçen yine üstteki gibi uzun uzun mesaj yazdım bi konuda gönder dediğimde saçma sapan bir hata verdi yine 504 müdür nedir.. İyiki 5 dk içinde falan geri gelmedi yoksa söyleyeceklerimden sonra uyarı almam ihtimal dahilindeydi..

Sadece Linux bölümü de değil müzik bölümü de öyle modlar paylaşıyo şarkı ara ara kimsenin bir icraat yaptığı yok, konu açayım diyorum ama ilgi sıfır olacak biliyorum vazgeçiyorum, kaç tane var forumda metal müzik dinleyen ben bir konu açsam kimle sohbetini edeceğim ki...

Foruma küstü insanlar gerçekten o bıktırıcı hatalar ve üyeler arası birbirini bozma tartışma olayları sürekli... Can sıktı... Biz kalanlar en sadık olanlarız

Bu arada,
    Eleştirmek hataları göstermek ve düzeltilmesini istemek açısından gerekli yöneticiler alınmasın buradaki insanlar forumu sevmediği için değil daha güzel hale gelmesini istedikleri için eleştiriyor

teknik konular azaldı çünkü teknik konulara kafa yoran, sdnin genel politikasına uygun teknoloji konulu paylaşımlar yapan insanlar azaldı her gecen günde azalmakta ikinci öncelikli olması gerekirken futbol, magazin, hatta kadın vs içerikli konular arttıkca artmakta. O sebepten işletim sistemi vs vs gibi konularda hareketlik beklemek hayal. Eskiden gercek paylasım yapan üyelerin bir bir forumdan ayrılması zaten herseyi özetliyor, ben çok eski bi üye sayılmam ama ben üye olduğumda bile forum çok farklı ve seviyeliydi.
    Konu aykutyenihan tarafından (26-05-2011 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
    mustang ve |SeYYaH| bunu beğendiler.

teknik konular azaldı çünkü teknik konulara kafa yoran, sdnin genel politikasına uygun teknoloji konulu paylaşımlar yapan insanlar azaldı her gecen günde azalmakta ikinci öncelikli olması gerekirken futbol, magazin, hatta kadın vs içerikli konular arttıkca artmakta. O sebepten işletim sistemi vs vs gibi konularda hareketlik beklemek hayal.
    Bak buna da kesinlikle katılıyorum, cidden spor magazin eğlence komedi ve konu dışı max seviyede ben bile oralarda mesaj atıyorum çoğu zaman çünkü herkes orada... Linux başlığı altında birşey yazıyorum 3 gün sonra hala "en son mesaj: hsngrms" yazıyorsa ben daha napayım orada...

bende atıyorum ama ben samimi söylüyorum forumda bilgisayarımda şu problem var yardım istiyorum gibisinden bi konu görünce seviniyorum bildiğim biseyse iki kelime yazayım diyorum yazıyorumda, böyle konular bulmak için aramak lazım artık bilgisayar forumunda.
    magnet ve Cbox bunu beğendiler.

1.Olarak evet ttnet bölümü tam bir rezalet..
    2.Reklam sıçrıyo heryerden ram kullanımını tavan yaptırıyo, siteye 16 mbpsle giriyorum SSD kullanmama rağmen geç açılıyor reklam engelleme olmadan girmiyorum maalesef.. Bu reklam işine ticari yönden bakarsanız siz haklısınız bizim yönümüzden bakarsanız biz haklıyız..

ALMİ : İşletim sistemleri bölümünde pardus çakma işletim sistemi diye kanıtlarıyla bas bas bağırdımızda 2 3 çapulcu ordan çıkıp hala anlamamakta ısrar ederse o bölümde ne hareket kalır nede kaliteli üyeler.. Sanırımm bu yöneticilerin değil,kişilerin kişilik problemi..

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım )

bende atıyorum ama ben samimi söylüyorum forumda bilgisayarımda şu problem var yardım istiyorum gibisinden bi konu görünce seviniyorum bildiğim biseyse iki kelime yazayım diyorum yazıyorumda, böyle konular bulmak için aramak lazım artık bilgisayar forumunda.
    Bende her seferinde inşallah yeni mesaj vardır diye giriyorum, bilmediğim birşeyse bile araştırırım hem kendime hem karşımdakine faydam olsun diye özellikle konu ilgi alanımdaysa illaki ilgilenirim yani (zamanım varsa tabiki)

yöneticilerin suçu var mıdır bunda bilemem ama bu tür siteler genelde seviyeyi korumak için üye alırken seçici davranıyor, sdn belki forumu canlı tutmak için seçicilikten vazgeçti ama sanki canlılık istenmeyen yönlere kaydı

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)