User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Samsung S3310 İnceleme

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Samsung S3310 İnceleme konusunu incelemektesiniz.

Cep telefonlarını gerçekten de " telefon " olarak kullanmayı tercih edenler için Samsung'un S3310 modeli iyi bir seçenek mi, beraber görelim. Son zamanlarda akıllı telefon adı verilen cihazlar o kadar ...

Ordo ab chaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung S3310 İnceleme

Cep telefonlarını gerçekten de "telefon" olarak kullanmayı tercih edenler için Samsung'un S3310 modeli iyi bir seçenek mi, beraber görelim.
    Son zamanlarda akıllı telefon adı verilen cihazlar o kadar popüler oldu ki insanlar neredeyse standart cep telefonlarını unutur oldular. Akıllı telefonlar her ne kadar çok sayıda üstün özelliklere sahip olsalar da, bu özelliklerin insanlar tarafından ne kadarının kullanıldığı bir soru işareti.
    Dünyanın parası verilip alınan akıllı telefonlar, sadece telefon olarak kullanılacaksa, bizce tercih edilmemeli. Örneğin bir iPhone aldıysanız ve bunu sadece arama yapmak ve mesaj atmak için kullanıyorsanız, verdiğiniz paraya yazık.
    Eğer siz de, ben çok karmaşık ve çeşitli özellik istemem, benim telefonum şık, hafif, uygun fiyatlı olsun ve temel işlerimi görsün diyorsanız, Samsung'un size bir teklifi var.

rtsbora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu telefona 285 tl pahalı. ben nokia 3500 kullanıyorum. özellikleri aynı. 2 mp kamerası çok başarılı. gündüz çeklimleri gayet ii. geceleri de gece modu ile baya tatminkar. müzik player ses kalitesi pek çok mp3 playerdan daha kaliteli. (kendim bizzat karşılaştırdım). üstelik fiyatı 218 tl. bence bu tarz bi telefon arıyorsanız vereceğiniz max fiyat 240-250 tl olmalı.

Hepsiburada.com : NOKIA 3500 | Telefon

Alıntı rtsbora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu telefona 285 tl pahalı. ben nokia 3500 kullanıyorum. özellikleri aynı. 2 mp kamerası çok başarılı. gündüz çeklimleri gayet ii. geceleri de gece modu ile baya tatminkar. müzik player ses kalitesi pek çok mp3 playerdan daha kaliteli. (kendim bizzat karşılaştırdım). üstelik fiyatı 218 tl. bence bu tarz bi telefon arıyorsanız vereceğiniz max fiyat 240-250 tl olmalı.

Hepsiburada.com : NOKIA 3500 | Telefon

senin telefondan bi arkadaşta vardı ekran renklerinin hiç beğenmemiştim ama 6300 da güzel hemde fiyatı oldukça uygunlaştı. 6300'ı 3500'a tercih ederim..

Hepsiburada.com : NOKIA 6300 | Telefon

Big
    Big isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Big - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3,5 saat konuşma süresine iyi diyen bir inceleme yanlıştır veya yanlıdır....
    Piyasadaki Nokianın aynı ayardaki telefonlarında konuşma süresi en az 4,5 saat

Bence beş kuruş etmez 3,5 saat güldürmeyin adamı beğenmediğiniz iphone 8 saat sürüyor. philipsin ürünleri aylarca bekleme süresi var.

spybot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok uzun ya.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)