|
![]() | SDN Forum » Vodafone'dan Bir Rekor Denemesi Daha! | ![]() |
![]() |
| | Seçenekler |
| | #1 | ||
| |||
| Görüntüleme: 1838 | |||
| | #2 |
![]() Profesör Durumu:
Çevrimiçi Üyelik Tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 SDN Puanı: 79 ![]() | :: 3G'den beklentileriniz neler? İnternet Uyqun oLsun yeter ![]() |
|
| | #3 |
![]() Profesör Durumu:
Çevrimiçi Üyelik Tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 40 ![]() | hiç adam gibi cevap vermemiş . boşa ağız yormuş Hakkı bey |
|
| | #4 |
![]() Profesör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Apr 2009
Yaş: 32 Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 5 ![]() | elbetteki uygun fiyat |
|
| | #5 |
![]() Üyecik Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 3 SDN Puanı: 1 ![]() | Doyurucu sözler değildi.Anlaşılan daha birçok eksiklikler var |
|
| | #6 |
![]() Rektör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Sep 2008
Yaş: 26 Tecrübe Puanı: 5 SDN Puanı: 117 ![]() ![]() | 30 mb çok fazla. 3 mb bana yeter. ![]() |
|
| | #7 |
![]() Rektör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Mar 2009
Yaş: 28 Tecrübe Puanı: 5 SDN Puanı: 309 ![]() ![]() ![]() ![]() | Acaba PC ye Baglayıp Aylık uygun Fiyatlara Baglanabilecekmiyiz!? |
|
| | #8 |
![]() Üyecik Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 1 SDN Puanı: 1 ![]() | İhtiyaçtan çok daha fazlası gibi yuvarlak cümleler. Ben TT den 2Mb nin üzerinde alamıyorum. Bulunduğum yerdeki santral uygun değilmiş. Bu bayan TT kadar bile cesur konuşmuyor. Sadece reklam yapmak için basını çağırmışlar gibi. Vodafone fiyatların inmesini sağladı sağolsun ama buradaki açıklamalar çok yuvarlak olmuş. |
|
| | #9 |
![]() Üyecik Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 3 ![]() | 3.59 yakıyor kameraman cok ii yakalamış ![]() |
|
| | #10 |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 1 ![]() | Asla adsl in rakibi olamaz.Superonline 100 mbps hız veriyor ve vodafone un son kullanıcıya vereceği ortalama hız 2-3 mbps.Alternatif olabilirmi.Gerçekten laf kalabalığı yapmış bayan.Hiç bir soruyo cevap vermemiş.Daha çok röportojı yapan arkadaş konuşmuş.Ayrıca internetin ucuzlayacağınıda sanmıyorum.Neden.Çünkü ttnet bas bas bağırıyor ne zaman ki kullanıcı sayımız artar o zaman fiyat düşer.3g ye kanan vatandaşlarımızda taahhütlerle sözleşme imzalayacak 2 yıl bağımlı kalacak.Ee buda demektirki 2 yıl internette indirimm yok.3g nin burda tek faydası görüntülü konusma gibi görünüyor benim açımdan...Vesselam |
|
![]() |
| Etiketler |
| 3G, vodafone, mobil internet, ferhan gunen |
| Seçenekler | |
| |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:02 .