User Tag List

1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 55

Türkçe Firefox 3.5 Download

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Türkçe Firefox 3.5 Download konusunu incelemektesiniz.

Mozilla sözünü tuttu ve Firefox 3.5'in kararlı sürümünü bugün yayınladı. Henüz resmi sitede bile yer almayan indirme bağlantısı, ShiftDelete.Net farkıyla burada. Siz de beta veya çıkış adayı sürümlerden uzak durmayı ...

Alengirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Türkçe Firefox 3.5 Download

Mozilla sözünü tuttu ve Firefox 3.5'in kararlı sürümünü bugün yayınladı. Henüz resmi sitede bile yer almayan indirme bağlantısı, ShiftDelete.Net farkıyla burada.

Siz de beta veya çıkış adayı sürümlerden uzak durmayı tercih eden internet kullanıcıları arasındaysanız, artık Firefox 3.5'e gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. Zira Mozilla, yeni nesil tarayıcısının kararlı sürümünü bugün itibarıyla sunucularına taşıdı.

Bugüne Nasıl Geldi?

Bu kutlu günde öncelikle Firefox 3.5 yolculuğunda nelerle karşılaştığımız hatırlayalım isterseniz. Uzun süren ertelemelerin ardından, Firefox 3.1'in adının değişmesiyle gündeme gelen Firefox 3.5, o zamanki kod adıyla Shiretoko, ilk olarak gelişmi JavaScript motoru ve gizlilik özellikleriyle ön plana çıktı.

Ardından Mozilla, Shiretoko için çeşitli sekme denemelerine girişti. Nightly build'lerde yer alan sekmeler, kimi zaman heyecan verirken, kimi zaman da "öeh" dedirtti. Bilişsel muhafaza terimi de bu sırada hayatımıza girdi.

Son kapatılan sekmelerin yanı sıra, pencerelerin de geri getirilebileceğini öğrenip sevindiğimiz Firefox 3.5'in sonrasına da değinen Mozilla, tarayıcıyı yeniden başlatmadan eklenti kurulumunu mümkün hale getireceğini açıkladı. Çok sürmeden, benzer işlevi mevcut tarayıcıda bile sunan JetPack projesi start aldı.

Konu Alengirli tarafından (30-06-2009 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.

NikeSteeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RC3 ile aynı Bir Değişiklik Göremedim . Ama Versiyon olarak Gerçekten Çok Geliştirme Var Ve Son Derece Hızlı

spybot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İndirelim teşekkürler..

Frespo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kuran arkadaşlar , yer imleri vs gitmedi dimi?

ben kurdum en sonki sürümden çok daha düzeldi görüntü tema daha çok uyumlu , 2eklentimde sorun çıkardı onlar da önemli değildi. sanki biraz daha hızlı açıldı bir de.
    Konu Frespo tarafından (30-06-2009 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.

final sürümü falan değil. final sürümü saat 15:30 da yayınlanacak. bi an inanıp indirip kurdum malesef. yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları ayıp!

NikeSteeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı oper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    final sürümü falan değil. final sürümü saat 15:30 da yayınlanacak. bi an inanıp indirip kurdum malesef. yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları ayıp!
    Final sürümü Bu Dostum . Yazıyı Okuduysan Resmi Sitesinde Daha Yayınlanmadı . FTP den çekiliyor

Alıntı Frespo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuran arkadaşlar , yer imleri vs gitmedi dimi?
    Hayır hiç bir kişisel özelliğiniz kaybolmuyor. Aynen Firefox v3.5 'e aktarılıyor. Buna Yer İmleri 'de dahildir. Firefox'da ilk bakışda gözlemlediğim değişiklikler;

- Opera tarayıcıdaki gibi " Yeni Sekme " eklemek için sekmelerin hemen yanına + (artı) simgesi eklenmiş. Güzelde olmuş.

- Önceki versiyonlarında tarayıcı ilk açılırken geç açılıyordu. Bu süreyi çok ama çok kısaltmışlar. Tarayıcıyı ilk açılışında daha erken açılıyor.

- Masaüstü ve hızlı başlattaki simgeleri yenilenmiş.
    - Gizli tarama özelliği güzel olmuş.
    - Diğer özellikleri ise Editör arkadaş açıkladı.

Saygılar.
    Konu mesajj tarafından (30-06-2009 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım

mc92001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iki iklentide uyumsuz diyor(adblock plus ve flashgot çalışıyor ya yeter). onun dışında bi sorun yok. eskisine göre hızlı. internet explorerdaki gibi yeni sekme bar'ı var. bi de chrome'daki her sekmenin ayrı bir işlem olark açılması olayını koysalar süper olacak.

Rapchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hemen indirelim

Teşekkürler

Cloakengaged - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Microsoft Net Framework Assistan çalışıyor bende.
    Ama sizin resimde gösterdiğiniz gibi sürümü 1.0 değil 1.1...

ayrıca ne işe yaradığınıda anlamadım bu eklentinin...

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)