User Tag List
Tek E-Postada 25 MB!
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Tek E-Postada 25 MB! konusunu incelemektesiniz.
Hangi e-posta servisi, eklenebilecek maksimum dosya boyutunu 25 MB'a çıkardı? Kapasite konusunda her zaman lokomotif konumunda olan Google , e-posta servisi için maksimum eklenti boyutunu 20 MB'tan 25 MB'a çıkardı. ...
-
29-06-2009 08:02 #1
Tek E-Postada 25 MB!
Hangi e-posta servisi, eklenebilecek maksimum dosya boyutunu 25 MB'a çıkardı?
Kapasite konusunda her zaman lokomotif konumunda olan Google, e-posta servisi için maksimum eklenti boyutunu 20 MB'tan 25 MB'a çıkardı. Artık Gmail kullanıcıları, kendi aralarında ve destekleyen diğer e-posta servislerinde 25 MB'a kadar dosyaları gönderip alabiliyor.
Şimdilik Gmail Flash dosya yükleme aracında 10 MB'ın üstünde eklenti hataları alabilirsiniz. Sorun çözülene kadar, 10-25 MB'lık dosyalar için varsayılan yükleyiciye geçmenizde fayda var.
:: Gmail'de büyük dosyalar gönderiyor musunuz?
Bilgi İçin : Gmail
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Â*
-
29-06-2009 10:07 #2
şimdiye kadar gmail ile okadar dosya göndermedim ama iyi olmuş
-
29-06-2009 10:18 #3
ben o postada 400 mb gönderebiliyorum hatta hangi e posta servisini isterseniz. çok basit anlatayım hemen.
dosya netload.in'e upload edilir. link eposta ile gönderilir.
kasmaya gerek yok. dosya limitiniz varsa rapidshare ve benzeri alternatif siteleri aracı olarak kullanabilirsiniz...
-
29-06-2009 10:22 #4
-
29-06-2009 15:06 #5
sonunda ya hergün alanınız artıyor diyor da biz kullanamadıktan sonra. çok iyi olmuş 10 mb ne ya(:
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)