User Tag List

1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 21

Windows 7 Ultimate Gereksiz mi?

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Windows 7 Ultimate Gereksiz mi? konusunu incelemektesiniz.

Sistem uzmanları tarafından açıklanan Windows 7'nin sürümleri arasındaki farklar, Ultimate hakkında soru işaretleri oluşturuyor. Şu sıralar Windows 7 RC sürümü deneyenler, Ultimate rahatlığını bir yıl kadar daha yaşayabilecek. Ancak Windows ...

Alengirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Windows 7 Ultimate Gereksiz mi?

Sistem uzmanları tarafından açıklanan Windows 7'nin sürümleri arasındaki farklar, Ultimate hakkında soru işaretleri oluşturuyor.

Şu sıralar Windows 7 RC sürümü deneyenler, Ultimate rahatlığını bir yıl kadar daha yaşayabilecek. Ancak Windows 7 mağazalara girdiğinde, er ya da geç bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Peki hangi Windows 7 sürümünü seçmek gerekiyor?
    Sürüm Farkları Ne Boyutta?
    Henüz Microsoft resmi olarak sürüm farklarını açıklamasa da, sistem uzmanları tarafından yapılan öngörüler, Windows 7 Ultimate'in son kullanıcılar için "gereksiz bir lüks" olduğunu ortaya çıkarıyor. Zira Ultimate'te yer alan AppLocker, VHD dosyalarından yükleme ve birleşik arama gibi özellikler, ancak şirket kullanıcılarına yarayacak türden.
    Windows 7 Ultimate'in, Professional'dan iki önemli farkı, dil paketleri ve BitLocker sürücü şifreleme. Ancak veri şifreleme işlemleri de TrueCrypt gibi ücretsiz programlarla gerçekleştirilebiliyor. Peki sizce dil paketleri, Windows 7 Ultimate için ekstra para vermeyi gerektirir mi?
    :: Windows 7 tahmini sürüm farklarına buradan göz atabilirsiniz.
    :: Windows 7 çıktığında hangi sürümü almayı düşünüyorsunuz?

Yazan: Erhan Kahraman
    SDN - http://shiftdelete.net

Abdurahman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ultimate ama korsan
    TaGaLoG bunu beğendi.

Ugur.pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim biraderin bir lafı vardır yeni çıkan herşeyde sorun çok olur
    Doğru sözdür vistayı ilk çıktığı anı hatırlayın ne program açabildiniz nede oyun
    Kısaca hiç bir işe yaramadı 1 senelik vista kullanıcısıyım ama hala worms 3d ve thief oyunlarını açamıyorum ( tüm yöntemler denendi vistada çalışmıyorlar) ve daha nice programlar bence acele etmeyin hatta mümkünse windows 7 yerine xp sp3 tam donanımlı bir pc kurun ;) bir bilgisayarcı olarak tavsiyem budur

ExCeLLeNT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Windows 7 ultimateyi kurmayız o zaman professional bize yetiyorda artıyor.Paylaşım için teşekkürler.Ugur.pc bencede tam donanımlı bir xp kursalar en iyisi olacak.

AzMiCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Ugur.pc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim biraderin bir lafı vardır yeni çıkan herşeyde sorun çok olur
    Doğru sözdür vistayı ilk çıktığı anı hatırlayın ne program açabildiniz nede oyun
    Kısaca hiç bir işe yaramadı 1 senelik vista kullanıcısıyım ama hala worms 3d ve thief oyunlarını açamıyorum ( tüm yöntemler denendi vistada çalışmıyorlar) ve daha nice programlar bence acele etmeyin hatta mümkünse windows 7 yerine xp sp3 tam donanımlı bir pc kurun ;) bir bilgisayarcı olarak tavsiyem budur
    Katılıyorum yeni ye hucum yapmak gibi bi ozelliyimiz var miletce sular bi dusulsun sorunlar cozumlensin deneriz hosumuza giderse kullanırık

HRNKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vista için beş para etmez demiştim lakin bilinçsiz son kullanıcı kitlesi sayesinde Microsoft milyon dolarlar kazandı...

Win7 ye gelirsek; Bu sefer oldu gibi ama zamana ihtiyacı var...

desende_asi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçenlerde sürümler arasındaki farklara bakarken bende düşünmüştüm bunu... Bakalım hele bi Windows 7 sürülsün piyasaya o zaman bakalım...

aman aman bi fark getirmickse professional yeterde artar bakalım hele bi çıksın aradaki fiyat farkınıda bi görelim sonra görüşürük

MoNsTeRaZoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Windows 7'yi ilk servis paketi çıktıktan sonra kullanmaya başlamak en iyisi.Hem destek artar hem de varsa önemli sorunlar çözülür.O güne kadarsa XP SP3+Pardus 2009 veya Ubuntu 9

Ultimate sürümüyse bana göre de gereksiz Windows 7 Professional eğer içinde XP modu da varsa fazlasıyla yeterli olacaktır.

Felagund - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

taş attım da kolum mu yoruldu. alayına korsan ultimate

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)