ADSL Hızlandırma Yazılımı

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda ADSL Hızlandırma Yazılımı konusunu incelemektesiniz.

Bir yazılım kullanarak ADSL bağlantınızı en iyi hale getirerek hızınızı artırabilirsiniz. DSL Speed'in son sürümünü ve bilinmesi gerekenleri bu yazıda anlatıyoruz. Milyonlarca kullanıcısı olan ADSL bağlantısı, hızlı internet seçenekleri ile ...

SDN Forum »Haberler »SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) » ADSL Hızlandırma Yazılımı

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 6888 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 12-05-2009, 00:16   #1

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 10
SDN Puanı: 283
Troy isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Bir yazılım kullanarak ADSL bağlantınızı en iyi hale getirerek hızınızı artırabilirsiniz. DSL Speed'in son sürümünü ve bilinmesi gerekenleri bu yazıda anlatıyoruz.

Milyonlarca kullanıcısı olan ADSL bağlantısı, hızlı internet seçenekleri ile internet özgürlüğünü teknoloji tutkunlarına sunuyor. Farklı hız seçenekleri bulunan ADSL'in ülkemizdeki fiyatları, gelişmiş ülkelere göre biraz pahalı olarak kabul ediliyor.

Ücret Ödemeden Hız Artsın

ADSL, ülkemizde internet bağlantı seçeneği
dendiğinde akla gelen ilk ağlantı türü.

Fiyatı çok uygun olan ancak hız seçeneği düşük olan bağlantı türleri, ülkemizde en çok tercih edilen paketlerin başında geliyor. Hızınız düşük olsa da, bazı optimizasyon denemeleri ile internet hızınızı, ücret vermeden artırmanız mümkün.

DSL Speed'i İndirin

Bu işi yapan ve bağlantınızı optimize eden yazılımlardan biri de DSL Speed. Yazılımın son sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Otomatik Ayarlar

Bu aşamadan sonra DSL Speed'i kullanmak için uygun ortamlar da oluşmuş demektir. Yazılımı çalıştırdıktan sonra sol tarafta yer alan Normal Optimize butonu ile gereken ayarlamaları DSL Speed'in kendisine bırakabilirsiniz.

Gelişmiş Ayarlar

Advanced Optimize seçeneği ile bu düzenlemeleri el ile de gerçekleştirebilirsiniz. Bu ayarları biraz karışık bulursanız, "Normal Optimize" seçeneğini kullanmanızı öneriyoruz.

Sonuç

Bu değişikliklerden sonra yaptığınız optimizasyonun işe yaraması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.

DSL Speed'in yaptığı değişiklikleri geri almak isterseniz yapmanız gereken tek şey; sol tarafta yer alan "System Restore" butonuna tıklamak ve tüm ayarlamaları Microsoft'un kendisine bırakmak.

:: ADSL hızınızdan şikayetçi misiniz?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net
Alt 12-05-2009, 00:24   #2

rower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 1
rower is infamous around these parts

Şimdi Troy bunu onaylıyormu şimdi benm baglantım 1024 iken 2048 mi olacak o zaman neden başkası benden fazla para verıyor

hiç inanasım yok mantıklı bi açıklama istiyorum troy beyfendi

Konu Troy tarafından (12-05-2009 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Tamamı bold neden yazalım ki?
Alt 12-05-2009, 00:33   #3

ZorhaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Rektör
Tecrübe Puanı: 7
SDN Puanı: 776
ZorhaK is a splendid one to beholdZorhaK is a splendid one to beholdZorhaK is a splendid one to beholdZorhaK is a splendid one to beholdZorhaK is a splendid one to beholdZorhaK is a splendid one to beholdZorhaK is a splendid one to behold

Artırmaz ama mevcut hızımızda verim sağlayabilir.
Alt 12-05-2009, 00:37   #4
Üyecik
Tecrübe Puanı: 3
yasin8619 is infamous around these parts

Şimdi ben rapid'de max. kaça vuracam Teşekkürler... bi deneyim
Alt 12-05-2009, 00:40   #5

Administrator

Hız artırma derken ben 2 katına çıkacak demedim arkadaşlar. Olan hızınızı en iyi şekilde kullanacaksınız. Bu da bir kazanım bence.
Alt 12-05-2009, 00:40   #6
Üyecik
bambam61 is infamous around these parts

bende 4mbit var rapidden 430 440 arası iniyor yükselirmi boşuna kurmayayım çok kurdum bunlardan zamanın da
Alt 12-05-2009, 00:40   #7

Elbruz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 233
Elbruz46 has a spectacular aura aboutElbruz46 has a spectacular aura aboutElbruz46 has a spectacular aura about

Alıntı:
rower´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi Troy bunu onaylıyormu şimdi benm baglantım 1024 iken 2048 mi olacak o zaman neden başkası benden fazla para verıyor

hiç inanasım yok mantıklı bi açıklama istiyorum troy beyfendi
bu arada tüm yazı bold olarak yazılmıyordu

---------

paylaşım için teşekkürler deneyelim bakalım ;)
Alt 12-05-2009, 00:43   #8

Administrator

Alıntı:
bambam61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende 4mbit var rapidden 430 440 arası iniyor yükselirmi boşuna kurmayayım çok kurdum bunlardan zamanın da
Yazılımı kurup denemek sisteme bir yük getirmiyor. O nedenle denemenizi ve ölçümlemenizi tavsiye ederim.
Alt 12-05-2009, 00:44   #9

fb_hunter1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik
fb_hunter1907 is infamous around these parts

Alıntı:
Fiyatı çok uygun olan ancak hız seçeneği düşük olan bağlantı türleri, ülkemizde en çok tercih edilen paketlerin başında geliyor. Hızınız düşük olsa da, bazı optimizasyon denemeleri ile internet hızınızı, ücret vermeden artırmanız mümkün.
Eğer böyle cümle kurarsanız milleti kandırmış olursunuz aslında bu programın söylediği bir iddaadır. Kanıtlanmamış birşey, hiç bir optimizasyon ile internet hızınızı artıramazsınız Bize verilen bant genişliği bellidir 1 MB bit eğer kralı gelse bunu 1.1 yapamaz.:icon_-1:
Alt 12-05-2009, 00:48   #10
Üyecik
Tecrübe Puanı: 3
yasin8619 is infamous around these parts

Alıntı:
bambam61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu hız bende olsun bu programlara ne bakacam ki, gerek yok Ah ah Ttnet

Etiketler
adsl, adsl hizlandirma, adsl hizlandirma yazilimi, dsl speed, haber

Seçenekler