User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Karşınızda Yeni Windows Mobile!

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Karşınızda Yeni Windows Mobile! konusunu incelemektesiniz.

Cep telefonu dünyasını kapsama alanına alan GSMA Mobil Dünya Kongresi (MWC 2009) kasıp kavurmaya devam ediyor. Son haber yeni Windows Mobile! Üretici, operatör, hizmet sağlayıcı, donanımcı ve yazılımcı ve daha ...

Cem
    Cem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karşınızda Yeni Windows Mobile!

Cep telefonu dünyasını kapsama alanına alan GSMA Mobil Dünya Kongresi (MWC 2009) kasıp kavurmaya devam ediyor. Son haber yeni Windows Mobile!

Üretici, operatör, hizmet sağlayıcı, donanımcı ve yazılımcı ve daha aklınıza mobil dünyayla ilgili ne geliyorsa hepsi ya burada, Barselona'da GSMA Mobile World Congress 2009'da, ya da gözü-kulağı Shiftdelete.net'te, Barselona'dan gelecek haberlerde... Haftalardır MWC 2009'un sakladığı sırları sizlere aktarıyoruz ama etkinliğin start almasıyla birlikte beklediğimizden daha büyük bir haber fırtınasıyla karşılaştık.

Yeni Windows Mobile 6.5'in ilk görüntüleri

İşte sizlere daha önce bu haberle duyurduğumuz yeni Windows Mobile'ın en taze ekran görüntüleri. Maalesef henüz herhangi bir üretici telefonunda bu işletim sistemini sunmadı ama etkinliğin ilerleyen saat ve günlerinde yeni Windows Mobile 6.5 kurulu tam dokunmatik ekranlı cihazlara rastlayabileceğimizi umuyoruz. Yeni mobil işletim sisteminin ilk görüntüleri beklemeye değdiğini ortaya koyuyor. Yeni WinMo 6.5 artık daha (parmakla) kullanıcı dostu tasarıma sahip. Petek şeklinde tasarlanarak yenilenmiş menülerde dolaşmak son derece kolay. Yenilenmiş Internet Explorer'da Resco Explorer'ın dolaşım kokusu var -ki bu da güzel bir haber.

WinMo 6.5'deki farklı Bugün ekranlarından birisi

Kötü haber ise WinMo 6.1'e sahip cihazlar için güncellemeye gidilmeyecek olması. Dolayısıyla yeni işletim sistemini yılın son çeyreğinde piyasaya çıkacak yeni telefonlarda görmemiz kuvvetle muhtemel. Yinede mobil yazılımlar üzerinde sıkı çalışan ekiplerimiz sayesinde garanti dışı kalma korkusuyla özel ROM'ları telefonlarımıza yükleyebileceğimizi düşünüyorum.

:: Windows Mobile 6.5'ın yeni görünümü hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Cem Sünbül
    SDN - http://shiftdelete.net

TeArS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yok yok kullanıcılar üzülmesin ROM ile yükseltebileceğiz telefonlarımızı ama garanti dışı kalacak tabi

Bunun sebebi donanım üreticilerinin 6.1 e lisans parası verdikten sonra 6.5 e tekrar vermek istememeleri mi acaba :whistling:

Sabahtan beri fuar ı takip ediyorum engadget üzerinden windows mobile 6.5 de bunları yaptıysa 7 görmek için sabırsızlanıyorum.

Tek kötü gelen yer bana mesaj olayına pek dokunmamışlar gibi outlook gibi yapsalar ya.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)