User Tag List
DivX'i Güncelleyin
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda DivX'i Güncelleyin konusunu incelemektesiniz.
Yüksek çözünürlüklü videoları daha gelişmiş bir destekle izlemek için, DivX 7'nin Windows için yayınlanan son sürümünü indirin. DivX 7'nin yayınlanan en yeni sürümü, Windows işletim sisteminde gelişmiş HD video ve ...
-
07-01-2009 11:12 #1
DivX'i Güncelleyin
Yüksek çözünürlüklü videoları daha gelişmiş bir destekle izlemek için, DivX 7'nin Windows için yayınlanan son sürümünü indirin.
DivX 7'nin yayınlanan en yeni sürümü, Windows işletim sisteminde gelişmiş HD video ve surround ses desteği sunuyor. H.264 video sıkıştırma standartı üzerine kurulu olan yeni sürüm, genellikle Japon animelerinde ve diğer yüksek çözünürlüklü videolarda kullanılan .mkv uzantılı dosyaları da oynatabiliyor. 15 gün ücretsiz DivX Pro deneme sürümünü de içeren Windows için yeni DivX 7'yi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
:: DivX medya oynatıcıyı kullanıyor musunuz?
Bilgi İçin : DivX
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
-
07-01-2009 13:46 #2
Media Player Classic i tek geçerim, hem bedava hem de bütün formatları destekliyor.
-
07-01-2009 13:50 #3
-
07-01-2009 14:15 #4
altyazı desteği varmı
-
07-01-2009 15:24 #5
Gom Player Hem ücretsiz hem efektif hemen hemen vlc kadar codek barındırıyor...Divx Mkv leri daha yeni tanımaya başlamış ama ben Gom da 1-1,5 senedir mkv formatlı divxleri seyredebiliyorum....
Gom Player ın bazı özellikleri: listeniz bitince Gom Player yada bilgisayarı kapatma özelliği(Ki benim için en önemli özellik)yön tuşlarıyla ses ve zaman ayarlayabilme(vlc yi bu özelliğinin olmamasından dolayı kullanmıyorum) alt yazı tanıma..aynı adı taşıyan bir dosya seçtiğinizde diğerlerinide listeye alma(Mesela filim iki bölmden _cd-1 cd-2 den oluşuyor_ sadece cd-1 e çift tıklamanız yeterli oluyor iki bölümde listede) film seyrederken bir işiniz cıktı cıkmanız gerekiyor nerede kaldığınızı hatırlamak zorunda değilsiniz çünkü Gom Player en son kapattığınız yerden devam ediyor.farklı skin ler..v.s.
Ayrıca bunları yaparken de fazla bir donanım gerektirmiyor...eski bilgisayarımda paylaşımlı ekran kartı da 512 mb lik ram den yerken bile rahatlıkla bütün filmleri seyredebiliyordumKonu youkseal tarafından (07-01-2009 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.
-
07-01-2009 16:00 #6
KM Player
Ne GOM ne de media classic... KM Player hem hızlı hem de mkv uzantılı dosya dahil kodek yüklemeden bi çok formatı oynatabiliyor. Ben bunların hepsini kullandım en iyisi KM Player derim ben.
-
07-01-2009 16:51 #7
En iyisi Windows Media player
Codeclerini kurduktan sonra bilgisayarımda daha fazla gereksiz program bulundurma ihtiyacı duymuyorum.
-
08-01-2009 00:45 #8
kmplayer fanatiği olaraktan dfx açık olarak test ettim de ram kullanımı kmplayer'ın 3 katı (15'e 50 filan).
oynatıcı konusunda kmplayer tek olarak görüyorum, winamp pluginlerini kullanılabilmesi, video ve müzik(mp3 vb) dosyalarında farklı skinlerde (müzik dosyalarında winamp gibi görüntü) oynatım yapması. dosya açarken aynı adları beraber açması, otomatik olarak herhangi bi alt yazıyı alabilmesi, MSN 'de ne çalındığını dosya türü fark etmeden gösterebilmesi, dahası için >
http://cdn.pandora.tv/KMP/Download/b...layer_1434.exe
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)