User Tag List
PDF Okuyucunuzu Güncelleyin
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda PDF Okuyucunuzu Güncelleyin konusunu incelemektesiniz.
Bilgisayarı ağlatmayan PDF okuma yazılımı Foxit Reader güncellendi. Yeni sürümde düzeltilen hatalar ve yapılan yenilikler, indirme bağlantısının hemen yanında! Adobe tarafından sağlanan Adobe Reader bilgisayarınız için ağır geliyorsa ve PDF ...
-
28-12-2008 13:24 #1
PDF Okuyucunuzu Güncelleyin
Bilgisayarı ağlatmayan PDF okuma yazılımı Foxit Reader güncellendi. Yeni sürümde düzeltilen hatalar ve yapılan yenilikler, indirme bağlantısının hemen yanında!
Adobe tarafından sağlanan Adobe Reader bilgisayarınız için ağır geliyorsa ve PDF okumak için size genellikle önerdiğimiz Foxit Reader yazılımını kullanabilirsiniz. Foxit Reader, Adobe Reader'a göre hem daha küçük bir kurulum dosyasına sahip hem de daha fazla yetenek barındırıyor. Bu yetenekler arasında, bu sürümde de biraz geliştirilen, PDF üzerine not alıp, belgeyi notlarla birlikte yazdırma özelliği de var.
Yeni Ne Var?
Foxit Reader'ın en son sürümü olan 3.0.1222'de Vista'daki çalışma sorunu giderilmiş ve tarayıcı kuruluyken Firefox kurulu değil hatasını vermesinin önüne geçilmiş durumda. Ayrıca çift taraflı yazdırmada artık sayfa numaraları da karışmayacak.
İndirin
Bilgi için: Foxit Software
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.netKonu Berkin Bozdoğan tarafından (28-12-2008 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
-
28-12-2008 22:18 #2
Daha dün bi kaç gün önce adobe'yi indirdim. İşin gerçeği başkalarından haberim yoktu.
Ama bu haber için sağolun çünkü ben farklılıkları seviyorum. Bu sayede yeni bişey tanımış olacağız.
Bu güne kadar hep microsoft Office'e bağımlıydık. Geçenlerde lisans sorunu çıkardı. Aklıma daha önce sdn de gördüğüm IBM lotus geldi. Ama bir türlü indiremedim galiba sitelerinde bir sorun var.
Ben de SDN de arama yaptım bi de baktım ki OpenOfficeOrg diye bişey varmış. İndirdim çok beğendim. Hem çok hafif. Hem küçük (119 Mb) hem de çok daha hızlı (Office 2007'e göre..)
Herşey için teşekkürler SDN... Yok yok gerçekten yalakalık değil. İçimden geldi.
-
28-12-2008 22:32 #3
süper bi program ne diyebilirim ki. ama bi donanımcıdan beklemezdim.

edit: programın Türkçe dil desteği de var. yalnız internetten çekmeniz lazım.
edit2: çektim olmadı.Konu a4tech tarafından (28-12-2008 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
-
29-12-2008 09:09 #4
-
29-12-2008 15:57 #5
teşekkürler güzel pprogramm..
-
02-02-2009 01:03 #6
Bu güne kadar nasıl Adobe Raider kullanmışım. İnanamıyorum.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)