Arkadşlar kesinliklle kanmayın...Ağaçların kesilmesini önlemek amacı çok güzel ama bunun amacı ticari faydadan başka birşey deil..Bende ev faturamı her ay 10 dk ücretsiz konuscagız die geçtim ama değişen hiç bir şey yok gözle görünür bir ücret indirimi yapsınlar ondan sonra inanmak lazım.. dolu gibi gözüken bu uygulama esasında sadece telekom açısıından doludur..bundan sağlıycagı faydayıda bizede yansıtsınlar madem o kadar iyi niyetliler...
Mahallede gene postacıyı dövmüşler Ne kredi kartı özeti ne faturalar nede diğer postalar elime ulaşmıyor kaç gündür Bu e fatura inşallah iski ve bedaşa da örnek olur
Kabul etmeyin Bana çok sordular ben kabul etmedim Neden kabul etmedim.
1 Kendileri postaya para vermekten kurtulcaklar
2 kağıtla falan uraşmıcaklar.
3 onlar bize yollarsalar biz onun çıktısını almıcakmıyız ?
4 Gönderidği faturayı biz bankaya cıktı alıp götürmücekmiyiz yazıcısı olmayan adam gidcek internet cafeye vercek 500 1000 milyonları cıkarcak çok uyanık bunlar!
Abone numaranı küçük bir kağıda ya da cep telefonuna kaydedip,bankaya ya da ptt'ye gitsen,daha masrafsız olmaz mı? ;)
TTNet bu uygulamaya geçtiğinde ciddi oranda kar sağlayacak. Bu karı faturalarımıza yansıtması lazım.... e-fatura tercih edenlere indirim olması lazım. yoksa ttnet in çevreyi felan düşündüğü yok...
1 yıl önce falan bunu yapana bayağı bi ücretsiz konuşma veriyolardı şimdi yok heralde kampanya falan
adsl abonesi olmayanların girememesi de ilginçmiş.
Konu joe_feyzullah tarafından (04-12-2008 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir..
Mahallede gene postacıyı dövmüşler Ne kredi kartı özeti ne faturalar nede diğer postalar elime ulaşmıyor kaç gündür Bu e fatura inşallah iski ve bedaşa da örnek olur