User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 15

Nokia N97 Çıktı

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Nokia N97 Çıktı konusunu incelemektesiniz.

Nokia, yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Merakla beklenen telefonlardan biri olan Nokia N97, bugün resmi olarak duyuruldu. QWERTY klavyeye ve 3.5 inçlik ve 16:9 görüntü biçimindeki dokunmatik geniş ekrana sahip ...

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Nokia N97 Çıktı

Nokia, yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Merakla beklenen telefonlardan biri olan Nokia N97, bugün resmi olarak duyuruldu.

QWERTY klavyeye ve 3.5 inçlik ve 16:9 görüntü biçimindeki dokunmatik geniş ekrana sahip olan Nokia N97, Symbian S60'ın 5. Sürüm işletim sistemine sahip. 32 GB dahili hafızası olan telefona, microSD kart ile 16 GB daha ekleyebiliyorsunuz. Tam dolu pil ile aralıksız 37 saat müzik dinleyebiliyor ya da 4.5 saat video izleyebiliyorsunuz. Dahili GPS özelliği sayesinde uydu üzerinden konumunuzu belirleyebiliyor ve yer tarifi alabiliyorsunuz. 5 megapiksel kamerası bulunan ürünün kablosuz ağ, USB 2.0, Bluetooth bağlantı çeşitleri de mevcut. 3.5 mm'lik standart kulaklık çıkışına sahip olan Nokia N97, 700 Dolar'lık yurt dışı fiyatı ile 2009'un ilk yarısında satışa sunulacak.

::
    Nokia N97'yi nasıl buldunuz?

Bilgi için: Nokia Türkiye
    Yazan: Hakkı Alkan
    SDN - http://shiftdelete.net

emelden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben beğendim bu telefonu fakat Samsung bile 10 megapiksel kamerası olan telefon çıkardı.

Editörümüz ne düşünüyor peki bu telefon hakkında?

chimera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel hoş telefon. Ayrıca dokunmatik ekran. Acaba ülkemiz de fiyatı ne olacak?

Ya bu cihaz Nokia değil ya da Nokia klasik çizgisinden ciddi bir sapma yapmış.
    Kullanılan os bile arayüz olarak bambaşka bir değişime uğramış. Oysa ki Nokia bu yönde bir açıklama sunmamıştı. Bakalım kısa sürede çıkar elbet kokusu.

PcMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Biraz HTC + Biraz iPhone = N97 ;)

sanki sonunda alınılabilir bir telefon yapmış nokia, birde şu apple nelere kadir, her ürünü ile arkadan gelipte piyasayı nasıl bu kadar etkilemeyi başarabiliyor, takdire şayan bir durum.

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı emelden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben beğendim bu telefonu fakat Samsung bile 10 megapiksel kamerası olan telefon çıkardı.

Editörümüz ne düşünüyor peki bu telefon hakkında?
    5 megapiksel de cep telefonu için fena sayılmaz. Bir de lensi kaliteli.

Telefon, daha çok internet ve iş için de kullanılacağından dolayı daha yüksek çözünürlüğe ihtiyaç olmayabilir.

Bana sorarsan, 5 megapiksel iyidir.

altius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiye'de an az 1400YTL den satışa sunulur.Vergiler.

iphone,xperia taklitini yapmak nokia gibi bir firmaya hiç yakışmamış...daha fazla hafıza ve daha iyi kamera hepsi bu...N97 de (640x360) ; iphone(480*320)' dan daha iyi ekran ama xperia'dan(800x480) daha kötü ...2 sene önce çıkardığı N95 le aynı kamerayı bu telefona da koymuşlar ki samsung 8 mp lik kameralı telefonlarıyla hava atarken 6 ay sonra 1500 ytl gibi bir fiyatla türkiye pazarında olması muhtemel telefonda 2.5 sene önceki N95 kamerası olacak...heyecan uyandırmayan bir taklit ürün sony xpeira 'nın rakibi olacak bir telefon sadece tabii sony telefonu piyasaya sürmeyi başarabilirse... http://www.youtube.com/watch?v=2O2Li74EYew tanıtım videosuna bakarsanız "Multi-touch(Çoklu-dokunmatik) Multi-touch ekrana aynı anda çoklu dokunma ile işlev yaptırılan bir teknolojidir" özelliğide bulunmuyor...
    Konu optimal tarafından (02-12-2008 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.

Ya bunun doğrulamasını nokia firmasından yaptınız mı? Çin işi olmasın sakın? Malumunuz adamlar uydurmakta çok mahirler.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)